Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gadget

Siri će malo “evoluirati”

Nove značajke

Ne zna se je li nelaskava titula tek četvrtog najpametnijeg glasovnog asistenta imala utjecaja na najavljene promjene, ali one će svakako uslijediti.

Naime, Siri kao Appleova virtualna asistentica bi mogla uskoro zvučati potpuno drukčije. Saznat ćemo točno kako na godišnjoj Appleovoj WWDC konferenciji koja će se održavati početkom lipnja.

Naime, sama Siri je “odlučila” otkriti korisnicima neke novosti o sebi koje čekaju da budu predstavljene na WWDC-u.

Tako, ako korisnici priupitaju Siri o WWDC konferenciji, ona ima spreman odgovor “La la la, Siri će dobiti novi glas“.

Kako će Siri točno zvučati i hoće li joj glas možda posuditi neka velika zvijezda zasad se još uvijek ne zna. Ono što se zna je to da je Siri s raznim verzijama iOS-a pomalo mijenjala svoj glas. Tako ova današnja Siri baš i ne zvuči potpuno poput one prve Siri kojoj je glas dala Susan Bennett.

Osim toga, Siri je otkrila i da će imati novu “kuću” ili “dom”.

Foto: the apple post

To možda znači da će novi Appleov pametni zvučnik biti predstavljen u San Franciscu. Apple, naime, priprema jeftiniju verziju svog zvučnika koji će stajati 199,99 dolara.

Pripremaju li u Appleu još neku novost po tim pitanjima, Siri još uvijek ne otkriva. Izgleda da treba pričekati WWDC konferenciju.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Apps & Software

Apple i Google su prošlog tjedna stavili na raspolaganje javnim zdravstvenim agencijama svoju tehnologiju za praćenje kontakata.

Biznis

Karticu će lansirati u suradnji s tvrtkom SoFi.

Gaming

Tvrtka Valve odlučila je ukinuti podršku za macOS na svojoj platformi za virtualnu realnost. To je objavljeno na SteamVR forumu, gdje je napisao da...

Apps & Software

Ovakva suradnja nikada u povijesti njihovih međusobnih odnosa nije zabilježena. Američki tehnološki giganti Google i Apple objavili su da zajedno rade na naprednoj platformi...

Oglašavanje