Geekmaxi
Akcije

Sitnice sa AliExpressa za glazbenike-početnike

Na AliExpressu uvijek ima nekih popusta na razne kategorije proizvoda, a među njima možete naći i sitnice za stvaranje glazbe. Našao sam ovu akciju u LiteTeck shopu koja počinje 11.11. i nudi sniženje na određene proizvode, mada su i sad relativno povoljni.

U slučaju da se počinjete baviti glazbom, obradom zvuka, soundtrackovima itd. pogledajte ove dvije stvari. Možda vam budu dobre za početak i fazu učenja tj. savladavanja kreacije/obrade zvuka.

ammoon POCK LOOP Looper efekti za gitaru

POCK LOOP ima slotove za 11 efekata tj. loopova. Svaki od njih 11 podržava 30 minuta snimanja, za 330min efekata. Na računalo se spaja microUSB-om tako da možete uvoziti/izvoziti efekte s relativnom lakoćom.

Reprodukcija može biti u pola brzine, dvostruko većoj brzini ili unazad tj. “reverse”. Formati koje podržava su wav, mp3, flac i ape. Frekvencija zvuka je 44.1kHz sa 24bita. Input i output priključci su 1/4 inča mono. Kučište je napravljeno od metala i sve skupa teži 240 grama. Solidan izbor za početnike.

Cijena: $35.77

Worlde Panda mini USB klavijatura/Drumpad/MIDI kontroler

Klavijatura ima 25 tipki osjetljivih na brzinu, 8 padova za bubanj. Za MIDI kontrolu možete koristiti četiri slajdera ili četiri gumba. Pamti, tj. ima prostor, za četiri različita tipa postavki. Također ima osam gumba za kontrolu: CC Mod, Mod, Bank, Prog, Pitch down/Pitch up, Ocatve down/Octave up. Uređaj je Plug-n-Play putem USB2.0 kabela i ne zahtijeva vanjsko napajanje, naime napaja se preko USB-a. Korisna stvar za početnike, sudeći prema iskustvu korisnika.

Cijena: $45.80

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh