Razno

Sjeverna Koreja objavila kako je proizvela žesticu koja ne izaziva mamurluk!

FOTO: ABC News

Nakon što je nedavno izvela novi nuklearni pokus kojim je navodno testirala hidrogensku bombu, Sjeverna Koreja je putem svoje dalekovidnice svečano objavila kako su njihovi znanstvenici stvorili žestoko alkoholno piće koje nakon cjelonoćne pijanke ujutro ne ostavlja niti najmanjeg traga na konzumentu.

Ako je vjerovati voditeljici sjevernokorejskog Dnevnika, navedeno piće, zvano Koryo, u sebi sadržava dva čudesna sastojka koja vas štite od jutarnje glavobolje. Jedan od navedenih je pržena riža, koja u proizvodnom procesu zamjenjuje šećer, dok je drugi sastojak ginseng. Pritom je riječ o posebnoj sorti sjevernokorejskog ginsenga, pod imenom Kaesong Koryo ginseng, koji je toliko moćan da su sjevernokorejski znanstvenici od njega već uspjeli sintetizirati lijekove za AIDS, rak, spolne bolesti, impontenciju i bolesti kože, a pokazao se i kao odlično sredstvo u borbi protiv svih oblika ovisnosti. Govoreći o primjeni ginsenga u postupku fermentacije Koryo likera, valja naglasiti kako je neophodno da dotični odstoji barem šest godina prije ulaska u proizvodni proces.

Naravno, Sjeverna Koreja nije ponudila konkretne znanstvene dokaze kako je uistinu proizvela navedenu žesticu, baš kao i u slučaju objave otprije nekoliko godina kada su sjevernokorejski zoolozi pronašli jednorogov brlog. Nažalost, njihovi susjedi iz Južne Koreje vjerojatno bi se radovali da su Sjevernokorejci svoje napore usmjerili ka proizvodnji takve vrste pića, a ne nuklearnog oružja, i to ne samo zbog prijetnje ratom, nego i zbog činjenice kako su Južnokorejci najveći zaljubljenici u alkohol u jugoistočnoj Aziji.

Izvor: NKNews.org

1 Komentar

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh