Geekmaxi
Gadgeti

Slušaj jeftino i bez žica: imamo kupon za bežične slušalice

Dosta se rasprave vodi među ljubiteljima glazbe na temu standardnih slušalica – dakle onih koje fizički spajate sa mobitelom ili nekim uređajem za reprodukciju glazbe – i onih koji se s takvima spajaju bežično, odnosno putem Bluetooth veze (verzija 4.2).

Kvalitetnih razloga za i protiv ima na obje strane i priča se u konačnici svede na preferencije, a mi ćemo se ovog puta obratiti onima koji ne vole zapetljane žice i cijene slobodu: naišli smo na jeftine bežične ($13,99) slušalice koje s kuponom DSAIREPHLCX koštaju još manje: tek 11,99 dolara.

Izgledom podsjećaju na Appleovo rješenje i takvo kopiranje tehnološkog velikana uopće ne iznenađuje; uz primarnu crnu može se odabrati i bijela boja, što sličnost podiže još jednu letvicu više. Slušalice su, inače, vrlo su lagane i ugodno sjedaju u uho, u koje će odapeti glazbu s vašeg pametnog telefona.

S istog tog telefona možete i pratiti stanje slušalica pomoću aplikacije. Na raspolaganju su podaci o stanju baterije, a možete kontrolirati glasnoću te upravljati telefonskim pozivima. Prilikom dolaznog poziva nećete čuti samo zvonjavu u uhu, nego i će se ujedno i odrecitirati broj pozivatelja, kako biste i bez gledanja u zaslon telefona znali tko vas zove. Zgodna mogućnost je uparivanje dva telefona istovremeno, kao i mogućnost kupnje kutije za čuvanje i istovremeno punjenje slušalica. Ova opcija košta tek tri dolara povrh gore istaknute cijene, što je čini odličnom opcijom.

Akcija je ograničena vremenom i količinom, pri čemu podsjećamo na kupon DSAIREPHLCX. Pogledaj ponudu za ove slušalice klikom na link ovdje.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh