Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gaming

Službeno predstavljen Call of Duty: Warzone – besplatna Battle Royale pucačina

Nakon dosta procurjelih informacija, najava i jurnjave za svim tim informacija, Activision i Infinity Ward su konačno predstavili najnoviju iteraciju u Call of Duty svijetu.

Ova igra funkcionira kao samostalni dodatak za Call of Duty: Modern Warfare, koji se pojavio prošle godine, i to u smislu da je napravljena na istom engineu i da koristi iste modele i oružja.

Velika razlika je to da nije dodatak samo za one, koji posjeduju Modern Warfare, već je u potpunosti besplatan za sve, čak iako ne posjeduju igru. Warzone igrače smješta u ogroman svijet u kojem će se do 150 igrača po meču natjecati za taktičku i oružanu prevlast nad ostalima, i to ne samo u klasičnom Battle Royale modu igranja, već s bonus varijacijom u kojoj na Verdansk mapi morate sakupiti što više novca.

Video, koji je stigao s objavom ukazuje na to da igrače očekuje luda atmosfera, s vozilima, psima i raznim gadgetima, koje će pronalaziti rasute po mapi. Infinity Ward napominje da je riječ o potpuno novom iskustvu igranja, što znači da će se razlikovati od Battle Royale moda koji je bio prisutan u Black Ops 4, što već daje nadu igračima.

Call od Duty: Warzone postaje dostupan već danas, 10. ožujka, za PC, PS4 i Xbox One. Koliko je važno to što je novi Call of Duty: Warzone besplatan za sve govori i podatak da je to istaknuto u službenoj oznaci igre – #FreeCallofDuty.

I još jedna važna stvar – Call of Duty: Warzone je multiplatformska igra, koja spaja igrače PC, PS4 i Xbox One konzola / sustava u jedan!

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Gaming

Igra je dobila svoj preobražaj u popularni žanr battle royale i to pod nazivom Worms Rumble.

Gaming

Igru je razvio Toys for Bob, developer koji stoji iza Spyro Reignited Trilogy.

Gaming

Igra je dostupna za PC, PlayStation 4, Xbox One, ali ne i za PS3 i PS Vita.

Gaming

Potez je navodno odgovor na prosvjede pod nazivom Black Lives Matter.

Oglašavanje