Geekmaxi
HiTech

Smart TV Box – idealno rješenje kad vas udavi domaći TV program

Ponuda gadgeta na internetskim trgovinama koje trguju kineskom robom nepresušna je. Uvijek ćete naći nešto novo, koliko god bili sigurni da se već sve vidjeli.

Jedan od uređaja koji nam je zapeo za oko je TX3 Pro. Riječ je o TV Boxu temeljenom na Androidu 6.0 Marshmallow, koji će vaš TV transformirati u pravu bojnu postaju.

tx-3-pro

Za cijenu nešto veću od vrećice kikirikija dobit ćete multimedijalni centar, kombinaciju PC-ja, igraće konzole, televizora i glazbene linije (sjeća li se uopće tko ovoga?), a sve temeljeno na izvrsnoj, šestoj iteraciji operativnog sustava Android.

>> Pogledaj ponudu za ovaj uređaj na trgovini TomTop

Hardverski dio čine čipset Amlogic 5905X s četverojezgrenim procesorom Cortex A53, grafički čip Mali-450 te 1 GB radne i 8 GB memorije za pohranu. Oboružan je i WiFijem, što će vam omogućiti jednostavno dohvaćanje aplikacija s Google Play Storea.

Govorili smo o cijeni vrećice kikirikija – e pa lagali smo, košta malo više. Ali ne puno, jer cijena mu je 32,99 dolara, no uz kupon LCXTVBOX $4 ona pada na 28,99 dolara, što je vrlo prihvatljiva ponuda.

tx3-pro-1

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh