Geekmaxi
Akcije

Snižena cijena Xiaomijeve So White električne četkice za zube

Iz Xiaomijeve obitelji popularnih proizvoda dolazi električna četkica za zube So White koja je upravo na online trgovini eBay na većem popustu. Kako je Xiaomi najpoznatiji po pametnim telefonima, nemojmo zaboraviti da ova tvrtka ima poprilično bogat portfelj od oko 2000 proizvoda. Xiaomi So White električna četkica za zube interesantna je po svojoj iznimno brzoj rotaciji glave koja radi u nekoliko različitih načina.

Kao što je napomenuto, izuzetno velik broj vibracija u minuti omogućit će najkvalitetnije čišćenje vaših zubi. Radi u tri različita načina: standardni (31 000 vibracija u minuti), soft mode (27 000 vibracija u minuti) i masažni način.Ugrađena baterija trajat će izrazito dugo, do čak 25 dana, a u kompletu ćete dobiti i bazu za punjenje. Ova je četkica teška samo 50 grama, a dolazi u više boja (plava i rozasta). U skladu s IPX7 certifikatom otporna je na prskanje vodom.

Visoka frekvencija vibracija od 31000 puta i snažna snaga zakretnog momenta omogućuje učinkovito prenošenje snage na glavu četkice. Snaga potiskuje vodu i pjenu kako bi oblikovala pulsnu snagu te kako bi učinkovito očistila prazninu zuba i uklonila zubne nečistoće.

Standardni način čišćenja zadovoljava vaše svakodnevne potrebe za čišćenjem; nježan način pažljivo štiti vaše desni dok masažni pruža ugodu cijeloj usnoj šupljini.

Xiaomi So White električna četkica za zube na eBay online trgovini prodaje se po posebno sniženoj cijeni od $ 13,13.

POGLEDAJ PONUDU NA EBAYU!
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh