Geek Stuff

Solarni punjači su posljednji krik mobilne tehnologije, ovaj nam se osobito sviđa!

Želiš li ovog ljeta ponijeti snagu sunca na svojim leđima?

To bi mogla biti dobra ideja za sve one koji sunčane i slobodne dane provode u divljini, urbanim parkovima, šumama, plažama ili drugim prostranstvima koja u nama ostavljaju imprint “bijega od civilizacije”.

No, čak i u takvim uvjetima većina nas voli ostati povezana sa svojim pametnim telefonima zbog kompasa ili GPS-a, mogućnosti kamera ili društvenih mreža. Zbog toga, često smo u potrazi za utičnicom ili štedljivo koristimo mobitel kako bi baterija potrajala do kraja dana.

Tehnologija nudi neka rješenja za to, a u području alternativnih izvora energije svakako je najutjecajniji utisak solarne energije, koja je zadnjih desetljeća doživjela velik razvoj i postala pristupačna i na maloj skali.

Pa tako danas imamo za vas posebnu ponudu. Trgovina Cafago među brojnim proizvodima nudi i peterostruki solarni panel čija je redovna cijena 30 dolara, no ako prilikom naručivanja upišete kod L7117Y2 cijena će biti samo 20 dolara!

>> Iskoristi promotivni kod L7117Y2 na Cafagu

Već na samoj građi vidi se da je dizajn panela detaljno osmišljen i da su korišteni kvalitetni materijali. Paneli su povezani tako da se mogu složiti i oviti oko mobitela poput maske, zbog čega je i praktičan za nošenje. Solarni input ili sveukupni kapacitet panela iznosi 1.250mA,  izlaz je u vidu USB kabela na koji se prispoji mobilni uređaj i puni snagom od 1.5A. Ne baš najbrže ali hej – u prirodi ste, vama se ni ne žuri!

Solarni paneli su vrlo praktično rješenje potrage za alternativnim izvorom energije, a što se više ta tehnologija komercijalizira, to će ona biti dostupnija i svakodnevnija, tako da su ovi odabiri uvijek u vidu ekološki svjesnog, osviještenog i odgovornog ponašanja.

Uz ovo izvrsno solarno napajanje, u pakiranju dolaze i upute za korištenje (mada nije riječ o kompleksnom procesu), USB kabel i kompas na kuki kao zgodan dodatak. Ova solarna tehnologija zvuči kao najbolji pratitelj vašeg pratitelja – pametnog telefona, a svi zajedno zvučite kao neustrašivi avanturisti i opaki prirodnjaci. 🙂

Promotivni kod za sniženje cijene ističe 6. travnja, stoga požuri po svoj primjerak!

>> Naruči solarni panel uz kod L7117Y2

Komentiraj

Odgovori

Vrh