Gadgeti

Što pokloniti boljoj polovici za Valentinovo? Ako naručuješ iz Kine, sad je pravo vrijeme, a imamo i prijedloge

Još jednom, sniženi asortiman na Geekbuying-u obuhvaća potrošačku elektroniku s cijenama od desetaka dolara pa do iznad 1.000 dolara, u ponudi koja je šarolika i gotovo nepregledna.

Obzirom da se radi o akciji povodom Valentinova, otvorene su i kategorije “For Her” i “For Him” (za nju/za njega).

Može se uočiti kvantitativna prevlast Xiaomijevih jedinica. No, to ne znači da i drugi nemaju što ponuditi.

Primjerice, Tronsmart. U kategoriji “Za nju” svoje mjesto pronašao je i Tronsmart-ov Element T6 25W prijenosni zvučnik i, moram reći, izgleda fantastično. Osobito u crvenoj boji (dostupan i u crnoj). Veličine je otprilike kao boca vode. Na uređaj s pohranjenim audio zapisima spaja se putem Bluetooth-a ili 3,5mm audio kabela (analogni prijenos podataka u ovom slučaju, pa je kvaliteta zvuka smanjena). Ima i ugrađeni mikrofon, što znači da podržava hands-free pozive.

Dizajn? Jednostavan, elegantan, praktičan. Ispod okruglog zvučnika sa 360° surround sustavom, smjestio se subwooferPrijenosni zvučnici nerijetko su opremljeni poput velikih, i donose jak, dubok bas i niske frekvencije. Jednostavne kontrole nalaze se na vrhu, poput čepa.

Baterija ima kapacitet 5.200mAh, a po testovima koje je obavio Tronsmart, Element T6 može potrajati i do 15 sati na jednom punjenju. Cijena mu je 38,99 dolara.

Za njega, odgovarajući pametni sat s elementima crvene boje. AllCall-ov W1 možda nije najpopularniji izbor, ali donosi zaista dobar dizajn. Ponekad je i do toga, ne? Ipak, radi se o nosivom gadgetu.

Ima sve osnove pametnoga sata, opremljen s 2GB radne memorije, a pohrana ima kapacitet od 16GB. Povezuje se Bluetooth-om i putem bežične mreže, a od funkcija tu su brojač koraka, GPS, notifikacije, alarm, i još štošta. Baterija mu se puni, a s kapacitetom od 420mAh može potrajati do 2 dana. Cijena mu je 89,99 dolara.

Tu su i Jumper Ezbook laptopi, vrlo kompetitivni u niskobudžetnoj kategoriji. Jumper EZbook 3 Pro pohvalili su mnogi recenzenti (1, 2), i za 229,99 dolara možete si priušiti dobar, lagan i moderan 13-inčni laptop

Jeste primijetili i Samsung T5 vanjski SSD disk? 500GB pohrane u dimenzijama koje se samo u širini razlikuju od dimenzija kreditne kartice. Prekrasan disk, ali i nije baš jeftin, 199,99 dolara.

U kategoriji popularnih jedinica teško je ne primijetiti DJI-ovog drona Mavic Pro Planitum sa 4K kamerom, čija je cijena pala na 1.059 dolara. DJI je jučer lansirao novog drona Mavic Air, čija je cijena 799 dolara. Kao najskuplja jedinica, Mavic Pro Platinum odnosi ovu predstavu, a mi završavamo s još jednom Geekbuying pričom, koja uvijek za nas ima poneko iznenađenje.

Komentiraj

Odgovori

Vrh