Geekmaxi
Gadgeti

Sušilo za kosu Soocare H3 i kozmetičko ogledalo Amiro na posebnom popustu

Online trgovina Aliexpress stalno donosi nove popuste. Posljednji u nizu je na sušilo za kosu iz popularne Xiaomi Mijia obitelji, Soocare H3 i nezaobilazan gadget svake kupaonice, ogledalo Amiro HD. Cijena Xiaomi Mijia Soocas Soocare H3 sušila za kosu na Aliexpressu je samo $37.72, dok se Amiro HD kozmetičko ogledalo stoji $34,29.

Xiaomi Mijia Soocas Soocare H3 sušilo za kosu

Dizajnirano tako da vašu kosu čini zdravom i čvrstom, Xiaomijevo sušilo za kosu radi na principu rotacije toplog zraka. Produžetkom koji usmjerava topli zrak u namještenom pravcu povećava volumen kose.

Stalna temperatura od 57°C omogućava optimalno sušenje kose u vremenskom periodu od pet minuta. Rotirajuća četka opsega rotacije od 360° stupnjeva osušit će i najzamršeniji tip kose. J

ačine je 1800W i pruža optimalnu jačinu sušila bez mogućnosti za oštećenje kose, dok povećana koncentracija aniona iz zraka ostavlja kosu svilenom i mekom.

Sušilo je sive boje s crvenim detaljima i dužom ručkom koja pruža najlakše rukovanje.

POGLEDAJ PONUDU NA ALIEXPRESSU!

Amiro HD kozmetičko ogledalo

Ovo inovativno kozmetičko ogledalo čija svjetlost najbliže (95%) odgovara prirodnom danjem svjetlu olakšat će vam svakodnevnu rutinu. Pokreće ga baterija kapaciteta od 2000 mAh.

Sa svoje tri razine intenziteta svjetla (od 300 do 900 luxa) ovisno o tome da li se koristi po danu ili po noći, postat će nezaobilazan dodatak svake kupaonice.

Baza mu je okrugla, okruzena svjetlosnim diodama i može biti postavljeno na bilo koju ravnu površinu. Dimenzije su mu 32*20*16 cm, a s proizvodom dolaze USB kabel i krpica za čišćenje ogledala.

POGLEDAJ PONUDU NA ALIEXPRESSU!
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh