Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gaming

Svjetski kup u igri Fortnite otkazan no ipak će imati svoju verziju u online obliku

Ova godina će definitivno biti obilježena brojnim otkazanim festivalima, konferencijama, sportskim natjecanjima, odgađanjima i financijskim gubicima. Koronavirus je za sada kompletno izmijenio svakodnevni život na koji smo navikli. Posljednji u nizu otkazanih događaja je i Fortnite Svjetski kup, koji se trebao održati ove godine. Otkazan je zbog sigurnosnih i zdravstvenih prijetnji po natjecatelje i gledatelje, no ipak će se održati u online obliku.

Iz Epic Gamesa otkrivaju da će se svi turniri ove godine održati u online obliku i to sve zbog epidemije koronavirusa. Između ostalih, tu je i Svjetski kup u Fortniteu, koji je prošle godine bio održan na stadionu Arthur Ashe u New Yorku. Zabrinjavajuća je činjenica da još nije poznato hoće li se i kad turniri vratiti u format uživo. Doslovno nitko nije siguran kad će epidemija prestati i da prijetnja ovog virusa neće postojati i sljedeće godine. Ono što je poznato je da tvrtke rade na formiranju određenog formata natjecanja ako u određenom trenutku bude bilo opasno održavanje uživo te da se mogu lako reorganizirati, piše The Verge.

S obzirom na okolnosti, ne zna se koliki će biti nagradni fond. Prošle godine sudionici i pobjednici podijelili su oko 3 milijuna dolara ukupno. Van ove scene, Fortnite je ponovno zabilježio skok u popularnosti i broju igrača, zahvaljujući virtualnoj turneji Travisa Scotta i potpuno novom modu party royale.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Gaming

Epic Games je još 2019. godine počeo s poklanjanjem igara.

Gaming

Premijera trailera je prošla bez ikakvih problema, a popraćena je bila kratkim intervjuom Geoffa Keighleyja.

Crypto

Ne radi se o kriptovaluti u tradicionalnom smislu, već o sustavu nagrađivanja koji korisnike motivira da budu što aktivniji.

Gaming

Sve što vam treba za besplatno preuzimanje GTA V je račun na Epic Games trgovini i implementiranu dvofaktorsku autentifikaciju.

Oglašavanje