Gadgeti

Tablet ogledalo u kupaonici s Android OS-om po uzoru na ‘Minority Report’


Android operacijski sustav od sada je moguće ugraditi u ogledalo u kupaonici pa, po uzoru na futurističke filmove, provjeriti vrijeme i poslušati vijesti dok obavljate jutarnju higijenu.

Između ostalog, Smart Wash Basin ‘high-tech’ tablet ogledalce mjerit će vam tjelesnu težinu, prikazivati točno vrijeme, pružati uvid u vremensku prognozu za naredni tjedan pa i ispisivati najnovije vijesti.  Ukratko, mnogobrojne widget aplikacije učinit će pranje zubiju pravom zabavom.

Sigurno se pitate: “A što s otiscima prstiju?” Nitko ne želi zaprljano ogledalo svakog jutra, i zato ovo pametno ogledalo koristi radio senzore pomoću kojih ćete moći odabrati željenu aplikaciju i koristiti je, a da fizički ne dodirujete površinu ogledala. Zapravo, vaš prst će lebdjeti nad ogledalom i odabirati opcije putem swipe funkcije.

Ogledalo je predstavljeno na Smartphone and Mobile Expo sajmu u Japanu, piše Daily mail. Tvorci iz tvrtke Seraku vjeruju da će frizerski saloni biti oduševljeni jednom kada proizvod dođe u prodaju.

4 komentara

Odgovori

Vrh