Apps

Tinder vam nalazi ljubavne, a Eventrify poslovne partnere

Obećavajuća aplikacija iz domaće kuhinje

Foto: Eventrify

Eventrify je prilično svježa softverska platforma za web, Android i iOS. Ako vam Tinder može pomoći da pronađete ljubavne partnere, ova “domaćica” aplikacija će vam pomoći da pronađete poslovne.

Foto: Eventrify

Što i kako?

Aplikacija prati niz interakcija i aktivnosti za vrijeme konferencije. Primjerice, registraciju sudionika, posjete predavanjima, radionicama, odlaske na ručak i večeru, posjete štandovima i sl.

Od sličnih proizvoda se razlikuje po tome što organizatoru i sponzorima pruža cjelokupnu uslugu za vođenje konferencije i praćenje svih interakcija.

Posebni naglasak je na jednostavnosti korištenja za sve sudionike događanja. “Ako kumica na placu ne zna koristiti našu aplikaciju, onda nismo postigli efekt koji želimo”, objasnio je za medije jedan od pokretača i izvršni direktor startupa, Dejan Lugonja.

Jedna od sedam funkcionalnosti sustava je povezivanje sudionika vodeći se njihovim interesima, trenutnoj lokaciji te predavanjima i ciljevima koje su si postavili. Napredni algoritam tako uzima sve čimbenike u obzir te kreira popis top osoba koje morate upoznati na konferenciji.

Implementacija potraje ovisno o broju i vrsti odabranih usluga i razini prilagodbe sustava procesima organizatora. Traje u rasponu od 7 do 90 dana.

Rođenje ideje

Do inicijalne ideje su osnivači došli zbog vlastitog iskustva u ulozi sudionika raznih konferencija te drugih događanja.

Konferencija je odlično mjesto na kojem možete upoznati zanimljive ljude, razmijeniti iskustva i čak pokrenuti poslovnu suradnju. Problem je što program zna biti vrlo ambiciozan te ispunjen aktivnostima, predavanjima i radionicama. Vrijeme za networking ili upoznavanje je ograničeno pa zato trebate biti efikasni pri pronalaženju idealnog sugovornika”, navodi Lugonja.

Uz pomoć sponzora su razvili rješenje koje nudi praćenje realiziranih posjeta na štandu i dodatne načine interakcije s posjetiteljima. A sve to kako bi sponzori i izlagači dobili korisne povratne informacije o stavovima i načinima korištenja njihovih proizvoda i usluga.

Komentiraj

Odgovori

Vrh