Geekmaxi
Gadget

TomTop još jednom drži popuste na dva Xiaomi robotska čistača

Danas sve postaje pametno, pa tako i vaš usisavač. Xiaomi već duže vrijeme radi i prodaje robotske čistače i TomTop je jedna od pouzdanih trgovina gdje ih možete kupiti. Srećom, TomTop ima skladište i u Njemačkoj što za nas znači brza dostava, nula carinskih troškova i nula poreza! Sada idemo pogledati dva modela koja su trenutno na akciji.

Xiaomi Mijia (€269.00)

Prvi od ova dva robota je jeftinija opcija od TomTopa. Sa popustom od 31%, ova opcija je zanimljiva za one koji bi željeli isprobati ovu tehnologiju bez da odmah zaronu duboko. Ovo je samo usisavač bez krpe za tekućine i idealan je za stanove sa dosta ravnih površina zbog malo manje visine na koju se može popeti. Opet, tu su sve inteligentne funkcije koje omogućavaju njegovih 12 senzora, tako da sa ovim robotom isto možete analizirati svoj stan, dobiti interaktivni tlocrt, i kontrolirati ovoga robota pomoću te mape. U usporedbi sa skupljim Roborock S50 ovaj robot ima zanemarivo slabiji motor i isto trajanje baterije skupa sa zamijenjivim HEPA filterom. Akcija na njega traje još 17 dana nakon kojih se cijena diže natrag na €387.62!

POGLEDAJ PONUDU NA TOMTOPU!

Xiaomi Mijia Roborock S50 (€388.07)

Evo i skuplja opcija, Mijia Roborock S50 koji možete uzeti za samo 59% njegove originalne cijene. Ovo više nije samo usisavač pošto ima i krpu za prolivene tekućine, a kontrolirate ga preko napredne mobilne aplikacije. Tapeti mu nisu problem pošto u sebi ima automatsku detekciju tapeta gdje, kada naiđe na jedan, pojača snagu usisavanja kako bi mogao efektivno izvući prašinu. Pri prvom korištenju se obavlja analiza vašeg cijelog stana i na mobilnoj aplikaciji vam se prikaže cijeli interaktivni tlocrt koji vi možete koristiti kao mapu za uputiti ovog robota. Za razliku od prošle generacije Mijia, RoboRock S50 se može integrirati sa Google Home i Amazon Alexa sistemima za pametne kuće što su odlične vijesti za njihove korisnike! Akcija traje još 12 dana nakon što se njegova cijena vraća na €925.98!

POGLEDAJ PONUDU NA TOMTOPU!
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh