Geekmaxi
Akcije

TomTop nudi nove popuste – 3d printer za 151 euro

Na TomTop webshopu su ponudili nove popuste. Cijene su poprilično snižene, pa slijedi kratki pregled nekih meni zanimljivih uređaja.

Creality 3D Ender-3 3D printer

Ovaj printer je na popustu od 52% i u paketu dolazi sa 5 metara filamenta. Površina prnta je 220x220x250mm, a slojeve može printati do debljine od 0.1mm. Extruder je MK-10 i uvelike umanjuje rizik začepljenja i loše izvedbe, do 110℃ dolazi u manje od 5 minuta. Linearni ležajevi u porketnim dijelovima doprinose smanjenju zvuka prilikom rada. U slučaju nestanka struje ili slučajnog isključivanja iz struje printer će nastaviti printati tamo gdje je stao. Kompatibilan je sa 1.75mm filamentima; PLA, ABS, TPU… Ovaj printer dolazi kao “uradi sam” kit te ga morate sami složiti. Dostupan je iz skladišta u Njemačkoj.

Cijena: 151.23EUR

F9 Earphone Bluetooth5.0 Earbuds

Ove in-ear bežične slušalice dolaze sa zanimljivim punjačem velikog kapaciteta. Na njemu je prikazan status baterije, a može puniti i mobitele. Nakon što se slušalice uklone sa punjača automatski se pale i sparuju. Za komunikaciju s uređajem koriste Bluetooth 5.0 standard. Kontroliraju se putem tapkanja po lijevoj slušalici, npr. Play/Pause, odgovoranja na poziv, Siri ili Android voice assistant, prilagodba razine zvuka, paljenje glazbe…

Dijafragma slušalica je od grafena, podržavaju inteligentni noise reduction prilikom poziva i nude Hi-Fi kvalitetu zvuka. Na jednom punjenju radit će 4 sata. Imaju određen stupanj vodootpornosti, u prijevodu možete ih koristiti na kišne dane i malo pokisnuti, ali ne možete plivati s njima.

Cijena: 13.38EUR

Xiaomi Youpin Enchen Black Stone aparat za brijanje

Xiaomijev brijač iz ekološke serije koristi 3 glave za brijanje, Xiaomi to naziva 3D brijanje. Neovisno kretanje svake glave čini brijanje teže dostupnih mjesta lakšima. Za brijanje koristi ultra tanke oštrice, a motor koji ih pokreće je 5W uz dvije brzine. Razina zvuka koju brijač proizvodi je 67dB, što je niže od standarda drugih aparata.

Osim kvalitete brijanja, ono što je bitno u ovakvom aparatu je baterija. Ostati bez baterije u pola brijanja je uvijek nezgodna stvar. Ovaj aparat nudi mogućnost 90min rada uz punjenje od 60minuta. Puni se na USB-C kabel. Težina aparata je 139 grama. Glava aparata je odvojiva i periva u vodi.

Cijena: 11.83EUR

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh