Akcije

Tomtop webshop ima novu promociju, odabrali smo najbolje gadgete

U jeku najnovijih ponuda na Tomtop online trgovini, donosimo najbolje popuste za odlične gadgete.

Hohem iSteady Pro 2
Riječ je o novom gimbal uređaju koji je kompatibilan sa gotovo svim vrstama ”akcijskih” kamera kao što su npr. Sony RXO, serija SJCAM, YI kamere i mnoge druge.

S mogućnošću rotacije u svih 360 stupnjeva stabilizator mu leži u tri osi što omogućava različite varijacije snimanja. Sa ugrađenom baterijom od 3600 mAh radit će oko 12 sati, dok je vrijeme punjenja 3 i pol sata. Struktura napravljena od kompozitnih materijala omogućuje odlično rukovanje i čvrstoću.

Ono što ga posebno ističe je nova Hohem Gimbal aplikacija kojom se rad samog gimbala može vrlo precizno podesiti, tako da vaš video nema nijedne greške, dok su snimke bolje i kvalitetnije. Otporan je na kišu i prskanje, a radit će u svim vremenskim uvjetima od -10 do +45C.

Lako je prenosiv, dimenzije su mu 31,2*13.8*5 cm i težina 351 gram što omogućava korištenje na svim lokacijama. Podržava microUSB i USB-Type C ulaz.

POGLEDAJ PONUDU NA TOMTOPU!

Xiaomi Redmi AirDots TWS

Ergonomski dizajnirane bežične slušalice kristalno čistog zvuka podržavaju TWS (True Wireless Stereo) što znači da će se prvo povezati međusobno a potom s vašim pametnim telefonom. Radi se o multifunkcionalnim uređajama s ugrađenim mikrofonom preko kojeg se može telefonirati.

Podržavaju novi 5.0 Bluetooth standard bežičnog povezivanjas mogućnošću rada na udaljenosti od 15 metara od pametnog telefona. Baterija od 40 mAh potrajat će do 4 sata, a dolaze i s kutijom za punjenje od 300 mAh tako da ih možete napuniti najmanje tri puta

POGLEDAJ PONUDU NA CAFAGU!

Preporučujemo također da posjetite ovu Xiaomi promotivnu stranicu na kojoj ćete pronaći gadgete i uređaje iz Xiaomi ponude. Od pametnih telefona do pametnih uređaja za vaše kućanstvo.

Komentiraj

Odgovori

Vrh