Geekmaxi
Gadgeti

Ton, kamera, akcija: ova kamera još samo kratko ima nisku cijenu!

Na trgovini Cafago samo što nije istekla ponuda za akcijsku kameru s 2-inčnim LCD ekranom. Prodaje se za samo 22,85 eura, ali ova će se cifra mijenjati i to naviše, pitanje je dana.

Ova kamera dolazi s daljinskim upravljačem, kojim možete regulirati početak, sredinu i kraj snimanja na udaljenosti do 10 metara. Osim toga, leća ove kamere je širokokutna, 170 stupnjeva, pa unatoč malim dimenzijama može zahvatiti prilično velik dio snimane okoline. S rezolucijom do 16MP, Andoerova kamera podržava snimanje u 4K i 2,7K rezoluciji pri 30fps, te u 1080p pri 60fps, a HD ekran ima dijagonalu 2 inča.

Akcijska kamera slabo bi podržavala akciju kada ne bi bila vodootporna, zbog čega dolazi s vodootpornim kućištem i mnoštvom drugih odgovarajućih dijelova, pomoću kojih kameru možete pričvrstiti na kacigu ili upravljač.

>> Pogledaj ponudu za jeftinu akcijsku kameru na Cafagu

Može se podičiti i svojom povezivošću, jer putem Wi-Fi-ja spaja se na mobilne uređaje, bilo da se radi o Androidu ili iOS-u, ali i na kućna računala od Windows XP naviše i Mac 10.5 i dalje. U kućište je umetnuta i LED bljeskalica, dok baterija može izdržati oko 90 minuta.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh