Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Akcije

Trebaš memorijsku karticu? Pronašli smo ih na TomTopu po ultrajeftinoj cijeni

Izvrsna ponuda iskrsnula je na TomTopu gdje se može pronaći microSD kartica od 32 GB po nevjerojatnoj cijeni.

Ako tvom mobitelu ili digitalnoj kameri treba potpora u kapacitetu, evo rješenja tvojih muka. Ponekad je zaista frustrirajuće da tako sitne stvari koštaju tolike iznose. Obično, za memorijsku karticu potrebno je izdvojiti 20-30 dolara, nekad i više.

No, kada je riječ o ovako povoljnoj cijeni, ne morate puno misliti! Netac P500 microSD kartica košta samo 6,99 dolara, i u trenutku pisanja ovog teksta prodano je gotovo 3.800 kartica. Skoro pa nestalo, stoga požuri do TomTopa.

Ova kartica ima kapacitet od 32 GB, iako postoje i modeli s većim ili nižim kapacitetom ali ova kartica s 32 GB je trenutno na sniženju. Kartica zadržava najviše standarde brzine te pripada najvećem razredu brzine 10 i ima UHS-1 klasifikaciju. Brzina zapisa doseže i do 80MB/s što je znatno za ovaj cjenovni rang.

Obzirom da memorijske kartice u pravilu ne služe za trajnu pohranu, nego se podaci s kartica uglavnom prenose na računalo ili  laptop – puno je važnija brzina prepisivanja podataka od samog kapaciteta pohrane

Pored toga, Netac P500 se može pohvaliti i većim stupnjem otpornosti, a zaštićena je od vode, magnetizma, ekstremnih temperatura i zračenja, kako bi vaši podaci bili sigurni i sačuvani.

Ovu izvrsnu ponudu možeš pronaći ovdje, a uvijek bogatu ponudu trgovine TomTop možeš razgledati ovdje.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Oglašavanje