Geek Stuff

TW01 odličan je i povoljan hoverboard za popodnevnu dokolicu

Unazad nekoliko tjedana par smo puta pisali o hoverboardu Megawheels TW01, koji se nalazi na akciji na europskom skladištu. Izgleda da iz tvrtke Megawheels paze što se po internetovima piše o njihovom premijernom proizvodu u Europi, jer su nas kontaktirali i upozorili na još neke prednosti ovog zanimljivog i povoljnog gadgeta.

Ističu kako je TW01 konstruiran tako da se njime mogu služiti kako iskusni korisnici ovakvih uređaja, tako i potpuni početnici. Dizajnom je robustan i ujedno jednostavan za održavanje; prilikom njegova dizajniranja ugledali su se na već postojeća rješenja na tržištu, pa od njih uzeli ono najbolje i ugradili u TW01.

osnovne karakteristike

TW01 se, inače, prodaje u nekoliko različitih boja, čime odskače od jednobojne konkurencije: možeta birati između crnog, bijelog, crvenog ili plavog primjerka. Pogoni ga Samsungova baterija, koja ispunjava sve sigurnosne certifikate na europskom tržištu. Autonomija iste proteže se do tri sata vožnje, što je poprilično za ovakav tip uređaja; imajte na umu kako ga zajašu osobe s prosjekom od 75 kg težine.

Baterija kao takva bila bi beskorisna da nije motora, i to komada dva. Snage 350 W svaki, jamče odličnu pokretljivost i responzivnost na vaša stopala. Njime ćete postići maksimalnu brzinu od 12,6 km/h; možda se ne čini puno, no ako još niste upravljali hoverboardom, i ovo će vam biti previše. Uz motore, TW01 ima i odgovarajući stabilizator; samobalansiranje je ključna komponenta hoverboarda, jer biste bez njega već nakon prvih nekoliko centimetara vožnje aterirali na nos.

robustan i jednostavan

Kao što smo rekli u uvodu, njime se mogu u jednakoj mjeri koristiti početnici i iskusni korisnici. Ovi prvi će zacijelo imati početničkih muka u svladavanju upravljanja hoverboardom, što će rezultirati tu i tamo pokojim udarcem u kakvu zapreku. TW01 građen je od čvrstog ABS-a PC materijala, zbog čega je imun upravo na ovakav vid oštećenja.

Pristupačna cijena

Da je jeftin – nije. Ali ako bacite oko na druge ovakve uređaje, znat ćete kako je TW01 pravi blagoslov po novčanik. Trenutno košta 1.250 kuna odnosno 179 dolara, kako se navodi na stranici proizvođača.

Dodatni mu je plus slanje s europskog skladišta (konkretno iz Njemačke), što će reći kako nećete imati muke s domaćom birokracijom, niti plaćanja nameta u vidu carine ili PDV-a. Na istoj se adresi nalazi i servis i podrška kupcima. Još treba reći da kupnjom TW01 ostvarujete i jamstvo u trajanju od jedne godine.

Više o samome proizvodu naći ćete na službenim stranicama, kao i na nekoj od stranica gdje se isti prodaje, bio to AliExpress, Ebay ili Amazon.

Komentiraj

Odgovori

Vrh