Geekmaxi
Gaming

Twitch eksperimentira sa Prime Video “Watch Parties” značajkom

Izvor: Twitch/TheVerge

Streameri već duže vrijeme traže učinkovite načine gledanja sadržaja zajedno sa svojom publikom. Njihova želja će se ostvariti s “Watch Parties”, nadolazećom značajkom Prime Videa.

Kreator sadržaja Travis Shreffler podijelio je snimke zaslona e-pošte poslane odabranim Twitch streamerima. Snimke zaslona detaljno prikazuju kako će streameri imati mogućnost gledanja Prime Video filmova i TV emisija zajedno sa svojim gledateljima u streamu, funkcionalno spajajući te dvije usluge. Twitch korisnici će trebati Prime Video pretplatu da bi mogli u tome sudjelovati.

Odabrani streameri mogu zaviriti u ‘early access’ (rani pristup) Watch Partiesa, kako bi testirali i pružili povratne informacije Amazonu o tome kako poboljšati značajku. Što se više bude bližio dan lansiranja Watch Partiesa, dodat će se više streamera u probni rad.

Isprva će Watch Parties biti dostupan samo u SAD-u, a imat će ograničeni izbor filmova i serija, koji će se s vremenom proširiti. Neki od naslova uključenih u startu su: Pokemon, Tom Clancy’s Jack Ryan, Nemoguća misija: Raspad sistema.

Ova značajka, podjednako je oduševila streamere i korisnike, no pred njima su brojne potencijalne prepreke.

Watch Parties predstavlja nastavak Amazonovih nastojanja da mobilizira igrače na pretplatu na Prime. Nedavno je Amazon Prime počeo nuditi in-game nagrade mobilnim igračima zajedno sa standardnom Twitch Prime ponudom.

Trenutno još nisu objavljene informacije o tome kada će servis biti dostupan za sve korisnike.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh