Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gaming

Twitch eksperimentira sa Prime Video “Watch Parties” značajkom

Streameri već duže vrijeme traže učinkovite načine gledanja sadržaja zajedno sa svojom publikom. Njihova želja će se ostvariti s “Watch Parties”, nadolazećom značajkom Prime Videa.

Kreator sadržaja Travis Shreffler podijelio je snimke zaslona e-pošte poslane odabranim Twitch streamerima. Snimke zaslona detaljno prikazuju kako će streameri imati mogućnost gledanja Prime Video filmova i TV emisija zajedno sa svojim gledateljima u streamu, funkcionalno spajajući te dvije usluge. Twitch korisnici će trebati Prime Video pretplatu da bi mogli u tome sudjelovati.

Odabrani streameri mogu zaviriti u ‘early access’ (rani pristup) Watch Partiesa, kako bi testirali i pružili povratne informacije Amazonu o tome kako poboljšati značajku. Što se više bude bližio dan lansiranja Watch Partiesa, dodat će se više streamera u probni rad.

Isprva će Watch Parties biti dostupan samo u SAD-u, a imat će ograničeni izbor filmova i serija, koji će se s vremenom proširiti. Neki od naslova uključenih u startu su: Pokemon, Tom Clancy’s Jack Ryan, Nemoguća misija: Raspad sistema.

Ova značajka, podjednako je oduševila streamere i korisnike, no pred njima su brojne potencijalne prepreke.

Watch Parties predstavlja nastavak Amazonovih nastojanja da mobilizira igrače na pretplatu na Prime. Nedavno je Amazon Prime počeo nuditi in-game nagrade mobilnim igračima zajedno sa standardnom Twitch Prime ponudom.

Trenutno još nisu objavljene informacije o tome kada će servis biti dostupan za sve korisnike.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Apps & Software

Neki od streaming servisa su najavili da će čak i poboljšati kvalitetu streamanja u odnosu na ranije

PR

Kao što svi znamo 22.03.2020. godine snažan potres je pogodio Zagreb. Veliki dio grada je oštećen, a među njim je i Klinika za dječje...

Web & IT

Facebook je najavio nekoliko novih live-video opcija. Recimo, u sljedećih nekoliko tjedana korisnici će moći objaviti Facebook evente kao online-only i uživo ih emitirati....

Hi-tech

Netflix će u sljedećih 30 dana isporučivati smanjenu  kvalitetu videozapisa za Europu, kako bi se smanjio pritisak na davatelje internetskih usluga. Potražnja za njihovim servisom porasla je...

Oglašavanje