Geekmaxi
Apps

Upoznaj WebMatrix 3, besplatan Microsoftov alat za razvoj web aplikacija

Upoznaj WebMatrix 3, besplatan Microsoftov alat za razvoj web aplikacija

WebMatrix 3 donosi nekoliko novih promjena, za još jednostavniju izradu web stranica. U prvom redu tu je jednostavniji pristup Windows Azure web stranicama. Za veću kontrolu nudi vam se Git i TFS integracija. Pomoću WebMatrixa možete uređivati i svoje WordPress, Joomla, Drupal i druge web stranice odnosno CMS-ove. Naravno, to nije sve. WebMatrix 3 nudi vam još i upravljanje bazama podataka (MySQL, SQL Server, SQL CE), optimizaciju vaših web stranica za tražilice i dr.

Windows Azure je vaš partner u oblaku. Kada kreirate novi projekt biti ćete odmah u mogućnosti isti poslati na Windows Azure bez napuštanja WebMatrixa. Sve što je potrebno je prijaviti se sa svojim Microsoft računom, odabrati stranicu koju želite postaviti i dalje pratiti postupak.

Udaljeno uređivanje nikada nije bilo jednostavnije i brže. Pokrenite WebMatrix 3, odaberite web stranicu koju želite urediti, napravite potrebne promjene i kliknite na ‘Spremi’.

Kontrola koda i zajednički rad na projektima nešto je bez čega ne možete, a GitHub, CodePlex i Team Foundation Service biti će vam sasvim dovoljni za početak dijeljenja vaših uradaka sa svijetom. Ovom se integracijom WebMatrix 3 trudi maksimalno olakšati timski rad i dijeljenje projekata.

1 Komentar

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh