Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Apps & Software

Upoznaj WebMatrix 3, besplatan Microsoftov alat za razvoj web aplikacija

Upoznaj WebMatrix 3, besplatan Microsoftov alat za razvoj web aplikacija
Upoznaj WebMatrix 3, besplatan Microsoftov alat za razvoj web aplikacija

WebMatrix 3 donosi nekoliko novih promjena, za još jednostavniju izradu web stranica. U prvom redu tu je jednostavniji pristup Windows Azure web stranicama. Za veću kontrolu nudi vam se Git i TFS integracija. Pomoću WebMatrixa možete uređivati i svoje WordPress, Joomla, Drupal i druge web stranice odnosno CMS-ove. Naravno, to nije sve. WebMatrix 3 nudi vam još i upravljanje bazama podataka (MySQL, SQL Server, SQL CE), optimizaciju vaših web stranica za tražilice i dr.

Windows Azure je vaš partner u oblaku. Kada kreirate novi projekt biti ćete odmah u mogućnosti isti poslati na Windows Azure bez napuštanja WebMatrixa. Sve što je potrebno je prijaviti se sa svojim Microsoft računom, odabrati stranicu koju želite postaviti i dalje pratiti postupak.

Udaljeno uređivanje nikada nije bilo jednostavnije i brže. Pokrenite WebMatrix 3, odaberite web stranicu koju želite urediti, napravite potrebne promjene i kliknite na ‘Spremi’.

Kontrola koda i zajednički rad na projektima nešto je bez čega ne možete, a GitHub, CodePlex i Team Foundation Service biti će vam sasvim dovoljni za početak dijeljenja vaših uradaka sa svijetom. Ovom se integracijom WebMatrix 3 trudi maksimalno olakšati timski rad i dijeljenje projekata.

1 komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Biznis

Microsoft je svoje trgovine zatvorio privremeno tijekom ožujka, zbog koronavirusa, ali je u međuvremenu odlučio privremeno zatvaranje ipak pretvoriti u trajno.

Web & IT

Do kraja lipnja posao će izgubiti 50 novinara na ugovor, dok će tim stalno zaposlenih novinara ostati raditi.

Apps & Software

Solitaire je bio ukinut u Windows 8 verziji, ali ga je Microsoft vratio 2015. godine u Windows 10.

Web & IT

Maliciozni kod pretvara se u slike, kako bi deep learning algoritmi mogli brže učiti o malwareu.

Oglašavanje