Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Apps & Software

Uskoro nam dolaze Google Glass 2

Google se polako priprema za ažuriranje hardvera Glass-a. Nije poznato mnogo detalja što će konkretno biti poboljšano, ali je poznato samo da će raditi s “naprednim linijama nijanse i dioptrijskih okvira” omogućujući tako ljudima koji nose naočale da koriste Google Glass po prvi puta.

Nova verzija Glass-a imat će ugrađeni i novi zvučnik, koji će biti mono i pružat će više nego zadovoljavajući nivo slušanja glazbe. Vjerujemo da bi i neki drugi elementi uskoro mogli biti poboljšani kao što su 5MP kamera, trajanje baterija, ali i WiFi povezivost.

Budući da izdaje novi hardver Google se sprema i baciti u potragu za novim istraživačima. Nažalost, istraživači moraju biti Amerikanci i moraju biti spremni potrošiti barem 1500$ na okular. Namjera je i dalje forsirati samo okvir bez stakala, kako je bilo i u prethodnoj verziji. Rečeno je da trenutni hardver košta oko 200$ tako da bi maloprodajna cijena mogla iznositi oko 300-500$.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Web & IT

Google se već neko vrijeme trudi utjecati na to da se korisnici bolje odnose prema svojim lozinkama.

Web & IT

Google Android Studio 4.0 orijentiran je na olakšavanje kreiranja aplikacija programerima.

Web & IT

Eksperimentalni projekt nazvan "Sodar" stvara radijus od dva metra oko osobe koja nosi mobitel.

Apps & Software

Apple i Google su prošlog tjedna stavili na raspolaganje javnim zdravstvenim agencijama svoju tehnologiju za praćenje kontakata.

Oglašavanje