Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gadget

Uz ove gadgete vam zima ne može ništa

Pokažite joj zube. U vidu gadgeta.

Doživjeli smo već prve pahulje i vrijeme je da se priviknemo na to da je zima krenula u punom zamahu. Svi već znamo za rukavice za dodirne ekrane, no ima još inventivnijih zanimljivosti. Uz sljedeće stvarčice neće vam nijedan minus pasti teško:

Jakna s grijanjem

Foto: PolarSeal

Grijači unutar ove jakne se aktiviraju pritiskom tipke. Na web stranici PolarSeal ćete isto tako otkriti da jakne nisu jedini odjevni predmet s grijačima kojeg imaju u ponudi.

Kapa s bluetoothom

Kapa s ugrađenim bluetoothom omogućava slušanje glazbe zahvaljujući ugrađenim zvučnicima. Također je moguće javljati se na pozive i razgovarati zbog mikrofona koji je isto ugrađen unutar ove neobične tekstilne tvorbe. Kapa s Amazona se može lako i prati, unatoč tehnologiji koju skriva.

Grijani ulošci u cipelama

Čizme, cipele ili tenisice, ako volite spoj tenisice +zima. U sve to možete staviti grijane uloške, a temperaturu možete kontrolirati zahvaljujući daljinskom upravljanju. Iznimno korisno, a na Amazonu ih ima u ponudi od 100 pa sve do 1000 kuna.

Narukvica za grijanje

Foto: Embrlabs

Na MIT-u su otkrili da samo zahvaljujući jednoj narukvici možemo ugrijati cijelo tijelo. Zahvaljujući tom istraživanju je nastala i ova narukvica.  Radi se o gadgetu koji odašilje temperaturne valove i kojeg je moguće kontrolirati pametnim telefonom. Cijena je oko 1.500 kuna i zasad proizvod ima dobre ocjene.

Grijač za pidžamu

U pitanju je grijana vreća za pidžamu. U svega nekoliko trenutaka može ugrijati Pidžamu te tako omogućiti toplije lijeganje u krevet. Ovo se čini kao koristan gadget za sve one koji muku muče s hladnoćom u vrijeme zimskih dana. I kojima već postojeće deke s grijačima nisu zadovoljavajuće rješenje. Zahvaljujući ovom grijanju se može brzo pripremiti pidžama na optimalnu temperaturu i bolje uranjanje u san. Cijena ovoga se kreće oko 200 kuna.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Gadget

Pametni satovi i narukvice mogli bi odigrati veliku ulogu u sprječavanju širenja virusa i otkrivanju zaraženih u ranoj fazi bolesti. Medicinski fakultet sveučilišta Stanford,...

Gadget

Izašli ste iz stana i stalno vas prati osjećaj da niste isključili glačalo ili grijalicu? Tehnološka revolucija koja od prvog trenutku svog plasiranja na...

Gadget

Prateći statističke reference većina prometnih nezgoda događa se upravo u uvjetima slabe vidljivosti. Uglavnom se radi o vožnji po noći, magli, kiši ili sličnom...

Gadget

Svako malo zavirimo na popularni eBay, tražeći štogod zanimljivo od gadgeta. To su do sada uglavnom bili pametni telefoni, ali ovog je puta to...

Oglašavanje