Gadgeti

Velika rasprodaja pametnih satova na Gearbestu, zgrabi nešto za sebe!

Internetska trgovina Gearbest slavi četvrti rođendan, zbog čega su mnogi gadgeti doživjeli prigodna sniženja. Takva je sudbina zadesila i pametne satove No.1, o kojima smo već ranije pisali. Pouzdani i pristupačni, predstavljaju odličan izbor za svakog tko je u potrazi za pametnim gadgetom na zapešću.

Neki od satova su na popustu i do 50%, pa da nije riječ o rođendanu, netko bi mogao pomisliti da Gearbest rasprodaje zalihe. Jedan od modela, F4, prodaje se za 17,99 dolara. Riječ je o pametnoj narukvici koja je idealna za ljude koji vode aktivan život. Vodi računa o glavnim aspektima zdravog života: trajanju sna, kretanju i otkucajima srca. Više o modelu F4 saznajte na gornjem linku, a još treba napomenuti kako je otporan na vodu i udarce (IP68).

Ako ste se pitali ima li što jeftinije, eto odgovora: ima! Model F3 košta 15,99 dolara i također je otporan na vodu, prašinu i udarce (IP68). Nešto nižoj cijeni unatoč, posjeduje gotovo sve funkcije kao i već spomenuti F4. Zbog robusnosti je idealan za boravak na otvorenome.

No.1 F5 jedan je od najsposobnijih modela ove kompanije, a može se pohvaliti još i mjerenjem temperature i tlaka zraka u realnom vremenu. Ostale sitnice poput obavijesti za pozive i poruke se podrazumijevaju, a treba reći kako će prepoznati kad vlasnik želi znati koliko je sati i uključiti osvjetljenje pozadine. Praktično. Kako ovaj sat zaista radi pogledajte u priloženom videu.

Pametni sat No.1 F6 također je namijenjen onima koji preferiraju vanjske aktivnosti i kreću se po raznim terenima, pa je sat dizajniran tako da odoli prašini i udarcima. Uz to, F6 je i vodootporan, i pritom može mjeriti vaš fizički status u moru, vodi ili bazenu na dubini do 50 metara. Kako obuhvaća sve što je rečeno za prethodne satove, treba posebno istaknuti kako može služiti kao okidač za kameru vašeg smartfona. Odlična stvar za ljubitelje selfieja! I njega možete pogledati u priloženom videu.

Lijepi, elegantni S9 također je maksimalno zaštićen od svih nedaća. Prati brojne aktivnosti svog vlasnika i uredno ih prikazuje na vlastitom zaslonu ili onome od pametnog telefona. Kompatibilan je s Appleovim i Googleovim operativnim sustavima, a ima i istu postavu korisnih alata kao i kod prethodnika.

>> Pogledaj ponudu pametnih satova na Gearbestu

Sve gore nabrojane pametne satove možete pogledati na službenoj stranici na Gearbestu, gdje su nabrojani svi dostupni modeli ovog proizvođača. Ima ih zaista lijepih i sposobnih, a zajedničko svima je da su jeftini. Baci oko!

Komentiraj

Odgovori

Vrh