Gadgeti

Vrhunska SanDiskova memorijska kartica od 64GB za $18,98 (i nešto za vaše dijete)

Ako ste u potrazi za memorijskom karticom, i htjeli biste proći nešto jeftinije pa “pikirate” ponude na internetu, tu smo da vam pomognemo. Skrećemo pozornost na visokokvalitetnu SanDisk Ultra memorijsku karticu kapaciteta 64GB. Radi se o zaista provjerenom brendu i možda najprodavanijem u ovoj kategoriji.

Brzina kojom ova kartica čita pohranjeni materijal dostiže čak 100MB/s (UHS-1), a za glatko snimanje video materijala osigurana je klasa 10, definirana klasa s najvećom brzinom prijenosa, do 10MB/s. Kompatibilna je sa svim Android uređajima. Uz karticu dolazi i adapter u koji se umeće kako bi pristajala uređajima koji imaju utore za kartice većih dimenzija.

Ova izvrsna kartica ima redovnu cijenu od 51,52 dolara, a ako prilikom kupovine ukucate kod kupona SANDISK64 ostvarit ćete dodatan popust i SanDiskova kartica kapaciteta 64GB može biti vaša za 18,98 dolara – sumnjam da ćete morati dugo razmišljati isplati li se. Akcija traje do 6. listopada.

>> Naruči MicroSDXC karticu za 18,98 dolara (kod: SANDISK64)

A u slučaju da imate dijete, a svi znamo kakva su djeca – ako poštar pozvoni na vrata i dostavi vam paket, sigurno će vas ta dva oka gledati u čudu – zašto niste i njoj kupili nešto? Pa, možete razveseliti i svoju kćerku – Cafago nam je poslao i kupon za dječju igračku, točnije minijaturnu lutku koja stanuje u lopti. Lopta se otvara i unutar nje nalazi se mala lutka sa svojim brojnim dodacima, a modela ima više, pa ih možete pokušati i sakupiti sve. Cijena ove igračke u redovnoj prodaji je 10,22 dolara, a unošenjem koda kupona MT25S ostvarujete dodatni popust pa će cijena biti takva da je nećete ni osjetiti – samo 3,98 dolara.

Komentiraj

Odgovori

Vrh