Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gadget

Vrhunski multimedijalni centar za €55 na Cafago trgovini!

Što su pametne televizije nego obične televizije sa malim računalom dodanim unutra? U nekim jeftinijim modelima “smart” funkcionalnost je samo jedan od ulaza koji možete odabrati. Prilično je razumno odabrati manje pametnu televiziju, i proširiti njezinu funkcionalnost vanjskim uređajima. Veća modularnost, lakše održavanje i naravno, lakša nadogradnja.

Entuzijasti kućnih kina često odaberu opciju sastavljanja vlastitog kompjutera za kućno kino (HTPC) i konfiguriranja specijaliziranog operativnog sustava na njemu. Sa time se mogu postići fantastični rezultati, ali ako tražite gotovo rješenje koje će vas dobro služiti, Android “TV Kutije” su odličan izbor. Posebno po današnjim cijenama po kojima se prodaju, pogledajte ispod o čemu se točno radi.

POGLEDAJ PONUDU NA CAFAGU!

Ovo je centar svakog kućnog kina, uređaj koji omogućava svu ovu pametnu funkcionalnost – malo računalo sa ARM procesorom optimizirano za reprodukciju multimedijalnog sadržaja. U ovom slučaju, radi se o MX10 Android uređaju koji ima Android Oreo 8.1 na sebi, 4GB radne memorije, do 64GB interne memorije i podržava ekspanziju sa memorijskim karticama ili USB stickovima.

Za multimedijalne potrebe tu su i SPDIF port, analogni kompozitni AV port, HDMI port za odličnu 4K60p sliku i još mnogo njih!

Ovaj uređaj možete nabaviti za samo €48.59 ako iskoristite naš kupon kod pri kupnji. Kod je “L3344V” i vrijedi do kraja listopada.

POGLEDAJ PONUDU NA CAFAGU!

A sada, savršen dodatak koji će upotpuniti vaše kino iskustvo – bežična tipkovnica sa kontrolom kretnje. Ova tipkovnica služi kao kombinacija miša i tipkovnice pošto za kontrolu kursora koristite kretnju, slično kao i što je to Sony odradio sa svojim PS4 kontrolerom. Daljinski upravljač koji dođe sa Android TV računalom iznad ne sadržava nikakvi brzi način upisivanja teksta, tako da u kombinaciji sa ovom tipkovnicom dobivate puno brže i ljepše iskustvo kontrole.

Traženje filmova, traženje videa po YouTube, pa čak i igranje video igara – sve će biti lakše uz ovakvu malu bežičnu tipkovnicu. Srećom, na velikom je popustu od 48% tako da je uz naš kupon možete nabaviti za samo €5.79! Ta niska cijena se postiže zbog akcije i kupona pa zato ne dopustite da isteknu.

Kupon “L4356V” traje isto do kraja listopada a akcija traje još 11 dana ili do isteka zaliha kojih nema još pretjerano puno. Pogledajte ova dva proizvoda i omogućite si odlično kućno kino na budžetu!

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Apps & Software

Iz Mozille tvrde da se njihova najnovija aplikacija razlikuje od konkurencije u nekoliko krucijalnih stvari.

Web & IT

Google Android Studio 4.0 orijentiran je na olakšavanje kreiranja aplikacija programerima.

Apps & Software

Google je, kada je objavljen Android 9.0 Pie, naznačio da rad na mobilnom uređaju u “noćnom” načinu produžuje životni vijek baterije. Izlaskom Androida 10...

Gadget

Nosiva tipkovnica od tekstila

Oglašavanje