Geek Stuff

We love gadgets: rasprodaja gadgeta za Valentinovo

Zanimljiv se deal nudi na Gearbestu – možete kupiti vrlo zanimljive i isto tako vrlo pažljivo izabrane gadgete kojima ćete si uvelike olakšati i uljepšati baratanje multimedijom.


Pod stavkom Home Cinema nalaze se Home Boxovi nekoliko istaknutih proizvođača kao što je Beelink te Xiaomi, upotpunjeni s nekoliko slabije poznatih imena. Cijena za iste kreće se u rangu od 27 do 80 dolara i donosi dobar povrat za uložena sredstva.

>> Pogledaj ponudu na Gearbestu <<

Top Gaming Gear donosi upravo što naslov podkategorije kaže: računalnu periferiju namijenjenu igranju. Vrlo živopisne tipkovnice i miševi zaintrigirat će gejmerske duše, dok im je cijena prilično umjerena.

Ako vam je uz Home Box potreban i širok prikaz, u pomoć će vam priskočiti kategorija Mini Projectors, gdje si možete probrati nekoliko zanimljivih projektora. Neki su bagatela (35,99 dolara), dok se s druge strane margine nalazi model vrijedan 409.99 dolara.

Pod Computer Devices istaknuli bismo vrlo dopadljivo kućište Segotep Warship, koje se odlikuje odličnim dizajnom i niskom cijenom. U ponudi su još SSD-ovi, grafičke kartice i slične komponente, a pronaći ćete i kakav zanimljiv bežični zvučnik ili router.

Ponuda je – kao i uvijek – vremenski i količinski ograničena.

Komentiraj

Odgovori

Vrh