Geekmaxi
Geek

X96 Mini TV Box: Android Box s 4K rezolucijom za samo 29,99 dolara

Kišni dani, i ništa na domaćim TV kanalima? Jesen nije ni počela, a ako je suditi po prognozama, čeka nas duga kišna jesen. Naš savjet je što prije se oboružati novim izvorima zabave, i zato vam danas želimo skrenuti pažnju na jedan TV Box u ponudi na TomTopu, online trgovini koja je za ovu priliku udijelila i kupon kojim naši čitatelji mogu sniziti cijenu uređaja.

Riječ je o X96 Mini TV Boxu, koji spada u jeftinije uređaje u ponudi, a naš drugi savjet bi išao u toj nekoj liniji – TV Boxevi raspršili su se kroz širok raspon cijena, ali za osnovne potrebe, koje su ujedno i najčešće, dovoljan je entry-level model, jer njegove performanse nisu znatno manje od skupljih uređaja, eventualno nude manje funkcija.

Posebice se to tiče ovog specifičnog TV Boxa, koji dolazi s četverojezgrenim Cortex-A53 procesorom s maksimalnim radnim taktom do 2GHz i grafičkom karticom Mali-450MP. Radi se o najisplativijem procesoru u ovom prodajnom segmentu, i nudi se izvrsna kvaliteta u odnosu na cijenu.

>> Naruči TV Box za 29,99 dolara na TomTopu

Ovaj TV Box ima 4K rezoluciju pa, ako imate odgovarajući televizor, možete zaista uživati u vrhunskoj kvaliteti slike. Pokreće ga Android 7.1.2, što je jednakoznačnica dobrog performansa. Spojiš i uživaš! X96 Mini TV Box dobar je izbor za gledanje videa, ali i za pokretanje raznih videoigara, obzirom na solidan procesor.

Poveziv je preko HDMI 2.0 kabela, koji osigurava dobru brzinu prijenosa, a uz ovaj TV Box dolazi i daljinski upravljač za kojeg su potrebne dvije AA baterije.

X96 Mini TV Box dolazi u dvije varijante, a mi imamo kupon za onu jaču, s 2GB radne memorije i 16GB prostora za pohranu podataka, te s europskim tipom priključka. Prilikom kupovine dovoljno je unijeti kod kupona TTX96CX kako biste cijenu ovog uređaja snizili na zavidnih 29,99 dolara.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh