Gadgeti

Xiaomi 70mai IPX7 automobilska kamera po super niskoj cijeni na eBayu

Ako ste kontstantno u potrazi za cool gadgetima za svog limenog ljubimca zasigurno će vam se svidjeti Xiaomi 70mai IPX7 automobilska kamera po izuzetno niskoj cijeni na eBayu.

Ova super HD kamera posjeduje visoko osjetljivi 720P senzor uz kojeg snimanje i po najtamnijim noćima izgleda kao snimanje po danu. Kut pokrivenosti od 138° stupnjeva onemugaćava mrtve kutove i pruža savršenu preglednost prometa u oba smjera. Takav spektar također pruža sigurno i udobno parkiranje.

Zanimljivo je istaknuti da je Xiaomi 70mai automobilska kamera u potpunosti vodootporna prema standardu IPX7, što znači da se ne treba brinuti u uvjetima guste, ili vlažne magle čak ni kad je u potpunosti prekrivena vodom. Instalacija je vrlo lagana, instalira se na vjetrobransko staklo i u potpunosti je kompatibilna sa ostalim uređajima Xiaomi obitelji kao što su: Xiaomi Mijia Smart Rearview Mirror, Xiaomi Mijia Car DVR i Xiaomi 70mai Smart Rearview Mirror.

Kućište joj je napravljeno od plastike i vrlo je izdržljivo bez obzira na vremenske uvjete. Ako puno vremena provodite u vožnji, sve što trebate je kupiti ovu sjajnu Xiaomi 70mai IPX7 pametnu automobilsku kameru. S obzirom na današnju gužvu na cestama, moguće nesreće i incidente, ovom kamerom možete automatski snimiti video koji mogu biti vrlo važni ili policiji ili osiguranju jer ima osjetljivi senzor kojom počinje snimati u ključnom trenutku.

Osim ovoga, kameru možete koristiti i kao hobi kako bi snimili razne krajolike te uživali u slikama i video zapisima mjesta kroz koje ste prošli.

Odličnu ponudu po cijeni od samo $20,29 potražite na internet trgovini eBay.

POGLEDAJ PONUDU NA EBAYU!
Komentiraj

Odgovori

Vrh