Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gadget

Xiaomi Haylou GT1 Pro slušalice na eBay popustu

Haylou, jedan od nekoliko brendova u vlasništvu Xiaomija, nedavno je predstavio novi model bežičnih slušalica, Haylou GT1 Pro TWS. Glavna karakteristika nove inačice GT1 modela je poboljšanje autonomije u ovoj Pro varijanti.

Na samim slušalicama nema promjena u novoj inačici. True Wireless Stereo, frekvencija je 20-20 000Hz, impedancija je 32 ohma, a sam zvučnik je pomična zavojnica promjera 7.2mm. DSP modul odgovoran je za noise reduction i podržavaju Advanced Audio Coding. Na vaše uređaje spajaju se putem Bluetooth 5.0 standarda, a s uređajem se sparuju automatski.

Certificirane su IPX5 standardom, preživjet će pokoju kap vode u obliku kiše ili znoja, ali nemojte ih nositi na plivanje.

Najveće poboljšanje ovaj model donosi u aspektu autonomije. Svaka slušalica ima bateriju od 43mAh, a baza za punjenje ima bateriju od 800mAh. Ta kombinacija donosi autonomiju od otprilike 26 sati prije potrebe za spajanjem na strujnu mrežu. Stanje baterije možete vidjeti na docku. Četiri LEDice pokazuju stanje, npr. kada su sve četiri upaljene baterija je 100%, kada je jedna upaljena baterija je 25%.

Kontroliraju se dodirom; kontrola glazbe, glasovni asistent i pozivi. Npr. dva dodira su javljanje na poziv, dva dodira po desnoj slušalici su slijedeća pjesma, tri dodira su glasovni asistent poput Siri/XiaoAI/Google Assistant, jedan dodir je play/pause… Pošto je kontrola na dodir nećete imati onaj neugodni osjećaj zabadanja u uho kao na modelima koji se kontroliraju pritiskom.

Možete ih naći na eBayu, na 30% popustu. U paketu su slušalice, dock za punjenje, silikonski nastavci u S/M/L veličini i kabel za punjenje.

Cijena: $20.85

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Gadget

Prenosiva UV lampa za steriliziranje lako se koristi, i dobra je za brzo i efikasno djelovanje na manjim površinama koje često koristimo. Elegantnog je dizajna,...

Akcije

Povodom nadolazećih uskršnjih blagdana, web trgovina Geekbuying nudi popuste od 15% pa sve do 60%. Predstavit ćemo samo dio iz ponude, te iskoristiti priliku...

Akcije

Xiaomi Air 2S nove su bežične slušalice sa Bluetooth 5.0 tehnologijom i mnogo noviteta koje ćemo opisati u nastavku. Nove Xiaomi Air 2S slušalice...

Gadget

Izašli ste iz stana i stalno vas prati osjećaj da niste isključili glačalo ili grijalicu? Tehnološka revolucija koja od prvog trenutku svog plasiranja na...

Oglašavanje