Geekmaxi
Akcije

Xiaomi Mi WiFi 3G ruter donosi odličnu pokrivenost WiFi signalom

Uz Xiaomi Mi Wi-Fi 3G ruter zasigurno možete zaboraviti na zone svog doma bez pokrivenosti internetom. Uz svoje 4 snažne antene koje smanjuju rizik od gubitka veze, omogućavaju istovremeni rad s frekvencijom dvokanalnog frekvencijskog pojasa 2,4 Ghz i 5 GHz, što povećava signal i širi se na duže udaljenosti.

Uživaj u igrama, gledanju videa ili pregledavanju društvenih mreža bez zastoja postaje prava poslastica a ažuriranje firmware-a nikada nije bilo sigurnije. 


Već samim izgledom sa četiri antene koje signal šire u svim smjerovima i posljednjom 802.11 ac Wi-fi tehnologijom brzine 1167Mbps ovaj bežični ruter ulijeva povjerenje. Xiaomi Mi Wi-Fi 3G ruter dolazi sa 128 MB ROM-a i 256 MB RAM-a što je nekoliko puta više od tipičnih usmjerivača za fluidan rad neovisno o tome što radiš na internetu.

Odličan je za gamere, poslovne korisnike, ljubitelje online filmova i svima koji žele imati bolju i kvalitetniju te stabilniju bežičnu internetsku vezu. Mi Wi-Fi app ti omogućava upravljanje internetskom mrežom gdje god da se nalaziš. 

Bez obzira na to igrali igre, surfali internetom, gledali online filmove ili se družili na društvenim mrežama ovaj će ruter obaviti sav posao umjesto vas. Iskoristite ovu pametnu akciju i uštedite, jer smo za vas pronašli izvanrednu cijenu ovog rutera na internet trgovini aliexpress.com.

Cijena ovog interesantnog rutera je $35.43. Uređaj je veličine 195 * 131 * 23.5mm i težine 260g. U paketu dolazi uređaj, korisnički priručnik i adapter.

POGLEDAJ PONUDU NA ALIEXPRESSU!
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh