Akcije

Xiaomi Mijia Roborock S50 i Xiaomijev Amazfit u ograničenoj flash prodaji

Kako inače internet trgovina Tomtop gotovo svakodnevno donosi popuste na proizvode, i danas je u svojoj ograničenoj flash prodaji ponudila dva zanimljiva proizvoda. Stoga, požurite s kupovinom ako još niste.

U ograničenoj ponudi, s njemačkog skladišta i rokom isporuke od 5 dana, donosimo,

Xiaomi Mijia Roborock S50 robotski usisavač
Jedan od najnaprednijih robotskih usisavača ima vjerojatno najbolji omjer cijene i performansi u visokoj klasi usisavača. Xiaomi Roborock S50 pored usisavanja te sposobnosti da temeljito počisti sve dijelove sobe, ima i krpu s vodom za pranje podova pa je čišćenje kompletno bez obzira na vrstu poda. Aparatom se upravlja preko aplikacije na pametnom telefonu.

Uređaj ima bateriju od 5200mAh (58 Watta), a kada se isprazni automatski će doći do stanice za punjenje, napuniti bateriju i nastaviti tamo gdje je stao. Snaga usisavanja mu je 2000Pa, težak je 3,5 kg, a dimenzije su mu 35*35*9,6cm.

Cijena Xiaomi Mijia Roborock S50 pametnog usisavača je 323,40 €.

Xiaomi Amazfit Global Version GTR pametni sat
Amazfit Global Version ima bateriju od 410 mAh koja može izdržati 24 radna dana, dok u načinu mirovanja može izdržati do 74 dana. S aktivnim GPSom radit će i do 40 dana. Ima 12 sportskih načina rada uključujući trčanje na otvorenom, hodanje, bicikliranje, vježbe na zatvorenom i dr.

Jednako tako, ovaj elegantni i lijepo dizajnirani sat s Amoled zaslonom od 1,93 inča nudi mogućnosti poziva, SMSa, i drugih notifikacija. Kučište mu je od aluminijske legure, a preko Bluetooth veze lako ćete ga povezati sa svojim pametnim telefonom

Cijena Xiaomi Amazfit Global Version GTR  pametnog sata iznosi 133,00 eura.

Komentiraj

Odgovori

Vrh