Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Gaming

Xiaomi pametna rubikova kocka pravi je izbor za vašu djecu

Znam da Xiaomi u svom portfelju ima sto čuda – mobitele, slušalice, satove, usisavače – ali da pod svojim imenom prodaje i igračke, e to mi je nešto novo. Na Funyroot se našlo baš nešto s njihovim imenom, ali nije riječ o običnoj igrački, nego o edukativnom materijalu koji je sjajan poklon za klince.

Za Rubikovu kocku svi znamo i svi znamo kakav je to kvalitetan trening za mozak. Kinezi su to podigli na sasvim novu razinu i od jedne takve igračke stvorili pametnu kocku. Nju ne samo da trebate riješiti po uzoru na dobru, staru rubikovu kocku, nego je možete putem Bluetootha povezati s vašim pametnim uređajima. Aplikacija će pratiti i vrednovati rezultat kojeg postignete te će davati upute kako najbrže i najjednostavnije doći do rješenja.

Ova sjajna kocka redovno košta $38,99, ali mi imamo kupon XM128 cijenu ćete spustiti na 28,99 dolara. Evo je na ovoj poveznici, gdje ćete saznati još pokoji detalj o ovom zanimljivom gadgetu.

Ako su klinci nešto zahtjevniji i očekuju više dinamita među poklonima, na Funyroot imaju odgovor i na to: igraća konzola s čak 168 ugrađenih igara! Ova će doskočiti prohtjevima i najzahtjevnijeg djeteta, pa možda i tvojim. Ima ekran u boji, pa će igranje na njoj biti pravi gušt tijekom putovanja, a kad ste kod kuće, moguće ju je povezati s TV-om i podići igranje na sasvim novu razinu.

Konzola je trenutno na flash ponudi po cijeni od 17,99 dolara. Na Funyroot ćete naći još stotine različitih igračaka, pa se prošetajte ponudom – ima odličnih igračaka.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Gaming

Riječ je o igri naziva EndeavorRX koju je razvio Akili Interactive.

Gaming

Osim što obožava igrati igrice, baka gamerica je i veliki kolekcionar konzola za igranje

Gaming

Naručili smo nedavno još jednu retro konzolu, PSP X6 konzola s igricama i mnoštvom drugih mogućnosti. Naručili smo je preko Gearbest trgovine, 05.04.2020. i...

Gaming

Kad se priča o Assassins Creed igrama i kad se prave liste i poredak, Assassins Creed II bio bi definitivno u samom vrhu, ako...

Oglašavanje