Gadgeti

Xiaomi pametni sat na popustu košta $16,99

Pametni sat i fitnes narukvica u jednome, Xiaomi Mi Band 2 na popustu je na stranici Cafago. Ovo je još jedna od kineskih internetskih trgovina koja se želi proširiti na strana tržišta.

Ovog puta – rekli smo u uvodu – na akciji imaju Xiaomijev proizvod, a na tako što uvijek valja obratiti pozornost. Xiaomi primarno proizvodi pametne telefone, no niti drugi gadgeti im nisu strani; ovaj je već po redovnoj cijeni (25,29 USD) povoljan, no uz kupon PA3642S dobit ćete ga za samo 16,99 dolara.

Mi Band 2 podržava Android OS (verzija 4.4 pa naviše) te iOS (7.0 pa naviše), što će reći kako ga prvo valja povezati s kakvim pametnim telefonom kako biste imali punu funkcionalnost ovog uređaja.

A ona podrazumijeva kronometar, pedometar, monitor otkucaja srca, praćenje poziva i poruka na vašem mobitelu i slično. Vrlo praktičnom se čini otpornost na vodu i prašinu (certifikat IP67), što će se zacijelo pokazati zahvalnim onima koji su aktivni na otvorenome i prakticiraju korištenje ovakvih gadgeta.

>> Pogledaj ponudu za ovaj uređaj na trgovini Cafago

Ukoliko se odlučite na kupnju Mi Band 2, napominjemo kako za korištenje iste valja na vaš mobitel preuzeti aplikaciju Mi Band, kako biste uredili sve postavke i sinkronizirali ova dva gadgeta. Akcija je, dakako, vremenski ograničena pa vas podsjećamo na kupon PA3642S, kojim cijenu smanjujete za trećinu istaknute.

Komentiraj

Odgovori

Vrh