Geekmaxi
Geek Stuff

Xiaomi s ovim kuponima košta do 45% manje!

Tomtop se sjetio rasprodati nešto od Xiaomija. Gadgeta je nekoliko i popraćeni su vrlo atraktivnim kuponima.

Znate li za one video-uratke iz kabine automobila, na kojima se lijepo vidi i prati sve što se događa u okolini? Jednu takvu kameru možete kupiti i na ovoj akciji. S originalnih 54,99 dolara kamera za snimanje iz automobila, Xiaomi Xiaoyi Smart Vehicle Data Recorder, spušta se sve do $37,99 ako iskoristite kupon WXIAOYI.

Osim primarne funkcije – snimanja okoline – poslužit će i kao sigurnosni sustav, budući da prati udaljenost od automobila ispred vašeg te pruža upozorenje ukoliko se razdaljina naglo smanji i ugrozi vašu sigurnost. Podržava Android uređaje od verzije 4.1 pa naviše te iOS od verzije 7.0, tako da je možete lako i jednostavno povezati s nekim od pametnih uređaja koje imate u inventaru.

Xiaomi se bavi i proizvodnjom miševa za računala, a baš je jedan takav danas u ponudi. Komplicirano ime – XMSB01MW – otkriva lagani bežični miš (cca. 77 g zajedno s baterijom), građen od kombinacije aluminija i čvrste plastike. Ergonomičnog dizajna, ugodan je u ruci i lak za uporabu, a koristiti ga možete i na, recimo, staklu – radit će bez problema. Ako iskoristite kupon DSPAS0005S, tad će mu cijena s originalnih 23,49 dolara pasti na 12,99 dolara.

Čudni gadgeti koje Xiaomi ima pod svojim imenom pod svojim okriljem imaju i monitor rasta i razvoja biljaka. Isti možete Bluetoothom spojiti sa svojim pametnim telefonom, pa u realnom vremenu pratiti – ako ste baš toliki fanatik – kako raste vaš filadendron. Monitor kao takav košta $12,99, no kuponom W3850 smanjit ćete cijenu na 10,29 dolara.

Zanimljivo je iz ove perspektive vidjeti čime se sve Xiaomi bavi – mada primarno proizvođač pametnih telefona (po čemu je, uostalom, postao čuven), portfelj mu je iznimno širok i osim ovdje nabrojanih, obuhvaća televizore, usisavače, tablete, računala i još mnogo toga. Ponuda, inače, traje još četiri dana, ili pak do isteka zaliha.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh