Geekmaxi
Geek

Xiaomi ti nudi zanimljive gadgete po povoljnoj cijeni

LightInTheBox i Xiaomi odlučili su pogurati određene artikle potonjeg proizvođača (Xiaomi zaista nema čega nema u svom asortimanu) zbog dvojaka cilja: jedan želi očistiti skladište, dok je drugom cilj potaknuti prodaju sekundarnih proizvoda iz ponude.

Jedan od takvih je Smart IP Camera (košta 28,99 dolara), sitan i praktičan uređaj koji će primjenu naći u svakom kutku vašega doma. Zbog malenih dimenzija i težine može se postaviti gotovo svugdje – imajte na umu kako pritom morate preuzeti aplikaciju Mi Home App kako bi omogućili interakciju s kamerom.

Opremljena je kvalitetnim senzorom koji omogućava da snima i po noći, s maksimalnim dometom od 9 metara. Također ima ugrađene zvučnike i mikrofon, zbog čega je praktična i za komunikaciju na daljinu. Pregršt senzora nude detekciju dima, zvuka i pokreta, obavijesti o čemu će dospjeti na vaš pametni telefon.

>> Pogledajte ponudu za ovu kameru na trgovini LightInTheBox

Nadalje, Xiaomi Mi Cube Controller Zigbee Version univerzalni je daljinski upravljač za sve pametne kućne uređaje.

Mi Cube će prepoznati pokrete i ponašati se u skladu s njima: možete uključiti i isključiti TV, isto tako učiniti i s klima uređajem, fotografirati fotoaparatom na vašoj kameri i slično. Mi Cube trenutno košta 14,99 dolara, a cijena će se istekom akcije vratiti na originalnu vrijednost.

>> Pogledajte ponudu za ovaj uređaj na trgovini LightInTheBox

Potencijalno zanimljiv je i Xiaomi Mi TDS, uređaj nalik na olovku kojim se provjerava kvaliteta vode. Po uranjanju u vodu reagira na organske spojeve i teške metale te upozorava ukoliko je potrebno pročišćavanje.

Valja istaknuti kako je vodootporan i automatski se kalibrira, pružajući visoku točnost prilikom mjerenja.

>> Pogledajte ponudu za ovaj uređaj na trgovini LightInTheBox

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh