Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Automoto

Xiaomi vozila na popustu: prijevoz sa stilom!

Tomtop trgovina je dobila dvije nove stvari u svome Europskom tržištu, a to su dva svježa nova vozila od Xiaomi tvrtke. Radi se o M365 skuteru i Qicycle bicikli, lijepa električna vozila na dva kola po atraktivnim cijenama.

Još bolje, pošto su oba vozila u Njemačkom skladištu, poštanski troškovi su manji a poreza nema pošto je Njemačka unutar Europske unije. Idemo pogledati ove dvije akcije koje je Tomtop pripremio za nas.

Xiaomi M365 Skuter

Moderni smart skuter od smart firme, M365 je 250W električni romobil koji je odličan za gradsku vožnju ili općenito za promet manjih udaljenosti. Ovaj skuter koristi standardizirane 18650 baterije koje se pune 5 sati i daju 30km vožnje. Odlično za vožnju do škole ili fakulteta!

Akcija traje 25 dana i skida cijenu za čak 47%! Ovaj moderni skuter se inače prodaje za $863.77 ali ovih 25 dana cijena mu je smanjena na duplo manjih $459.99! Mala kvaka je što se cijena diže uz količinu skutera prodanih. Za sada ih je prodano 24 a cijena se diže tek na 200 prodanih pa imate još vremena.

POGLEDAJ PONUDU NA TOMTOPU!

Xiaomi Qicycle

Drugo vozilo na redu je Xiaomijeva bicikla zvana “Qicycle”! Ovo je odličan spoj mehanike bicikle sa električnim smart funkcijama. Pri vožnji, vi pedalirate a 250W motor na prednjem kolu vam pomaže. Kombinacija duplog izvora energije daje ovome sistemu bolju efikasnost i bolje performanse. Čisto sa motorom, ovo vozilo postiže do 20km/h ali sva snaga ovoga motora je pri uzbrdicama i dugim ravnicama. Bicikla se puni samo 3 sata i ima računalo koje vam prikazuje razne statistike o vožnji.

Ovdje dobro dođe popust od Čak 55% pošto ova nova bicikla dođe $2018.10! Sa 55%, cijena pada na čak $899.99! Radi se o istoj akciji kao i na romobilu iznad tako da završava u isto vrijeme krajem ovog mjeseca i cijena se povećava svakih 200 komada prodanih. Pogledajte akciju na linku ispod.

POGLEDAJ PONUDU NA TOMTOPU!

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Akcije

Povodom nadolazećih uskršnjih blagdana, web trgovina Geekbuying nudi popuste od 15% pa sve do 60%. Predstavit ćemo samo dio iz ponude, te iskoristiti priliku...

Akcije

Xiaomi Air 2S nove su bežične slušalice sa Bluetooth 5.0 tehnologijom i mnogo noviteta koje ćemo opisati u nastavku. Nove Xiaomi Air 2S slušalice...

Hi-tech

Za što bolju prezentaciju svog najnovijeg flagship modela, Xiaomi je poslao Mi 10 Pro kameru u svemir i snimio nevjerojatne fotografije i video našeg...

Akcije

Čišćenje vašeg doma možete učiniti lakšim poslom ako se odlučite za Xiaomi JIMMY JV53 usisavač na punjive baterije. Model koji predstavljamo se pokazao jako...

Oglašavanje