Automoto

Xiaomi vozila na popustu: prijevoz sa stilom!

Tomtop trgovina je dobila dvije nove stvari u svome Europskom tržištu, a to su dva svježa nova vozila od Xiaomi tvrtke. Radi se o M365 skuteru i Qicycle bicikli, lijepa električna vozila na dva kola po atraktivnim cijenama.

Još bolje, pošto su oba vozila u Njemačkom skladištu, poštanski troškovi su manji a poreza nema pošto je Njemačka unutar Europske unije. Idemo pogledati ove dvije akcije koje je Tomtop pripremio za nas.

Xiaomi M365 Skuter

Moderni smart skuter od smart firme, M365 je 250W električni romobil koji je odličan za gradsku vožnju ili općenito za promet manjih udaljenosti. Ovaj skuter koristi standardizirane 18650 baterije koje se pune 5 sati i daju 30km vožnje. Odlično za vožnju do škole ili fakulteta!

Akcija traje 25 dana i skida cijenu za čak 47%! Ovaj moderni skuter se inače prodaje za $863.77 ali ovih 25 dana cijena mu je smanjena na duplo manjih $459.99! Mala kvaka je što se cijena diže uz količinu skutera prodanih. Za sada ih je prodano 24 a cijena se diže tek na 200 prodanih pa imate još vremena.

POGLEDAJ PONUDU NA TOMTOPU!

Xiaomi Qicycle

Drugo vozilo na redu je Xiaomijeva bicikla zvana “Qicycle”! Ovo je odličan spoj mehanike bicikle sa električnim smart funkcijama. Pri vožnji, vi pedalirate a 250W motor na prednjem kolu vam pomaže. Kombinacija duplog izvora energije daje ovome sistemu bolju efikasnost i bolje performanse. Čisto sa motorom, ovo vozilo postiže do 20km/h ali sva snaga ovoga motora je pri uzbrdicama i dugim ravnicama. Bicikla se puni samo 3 sata i ima računalo koje vam prikazuje razne statistike o vožnji.

Ovdje dobro dođe popust od Čak 55% pošto ova nova bicikla dođe $2018.10! Sa 55%, cijena pada na čak $899.99! Radi se o istoj akciji kao i na romobilu iznad tako da završava u isto vrijeme krajem ovog mjeseca i cijena se povećava svakih 200 komada prodanih. Pogledajte akciju na linku ispod.

POGLEDAJ PONUDU NA TOMTOPU!

Komentiraj

Odgovori

Vrh