Geekmaxi
Web & IT

YouTube predstavio pretplatnički servis bez reklama

YouTube Red

YouTube je danas predstavio pretplatnički servis po imenu YouTube Red. Rezultat je to komentara i prijedloga YouTube korisnika koji su htjeli više izbora za gledanje najdražeg sadržaja, više načina za podupiranje svojih najdražih kanala i, iznad svega, mogućnost gledanja najdražih videa bez prekida i ometanja.

Za $9.99 mjesečno možete sve

YouTube Red bi trebao postati dostupan korisnicima 28. listopada, ali zasad nije podržan u svim državama, već samo odabranim. Radi se o pretplatničkom članstvu dizajniranom da korisnicima osigura ultimativno YouTube iskustvo. YouTube Red će omogućiti korisnicima uživanje u videima na YouTubeu bez reklama, a u isto vrijeme će im dati da ih gledaju offline na mobitelu ili tabletu i to za $9.99 mjesečno. Pretplata vrijedi za sve uređaje i gdje god se prijavite na YouTube, uključujući aplikacije Gaming i YouTube Music.

Još jedna nova YouTube usluga

Da, YouTube donosi još jednu novost – YouTube Music je dizajniran da olakša otkrivanje, gledanje i slušanje glazbe. Svaka pjesma i umjetnik kojeg odaberete će vas povesti na osobno putovanje kroz najbogatije kataloge glazbe. Poseban bonus je što YouTube Red radi s Google Play Music pa pretplata na jedno automatski omogućuje pristup onom drugom. YouTube Red i ostale aplikacije će vam napokon omogućiti da video slušate dok koristite drugu aplikaciju. Pa ako slušate TED talk ili glazbu, možete bez problema otvarati druge aplikacije, slati poruke, mailove i provjeriti Instagram.

Ne morate plaćati ako ne želite, ali..

Ako niste voljni plaćati pretplatu, nemojte se bojati. Besplatna verzija YouTubea koju podupiru reklame ne ide nigdje. I dalje ćete moći uživati u YouTubeu i aplikacijama YouTube Kids, Gaming i Music besplatno, ali s YouTube Red ćete moći podržati osobe koje prave vaš najdraži sadržaj gledajući što želite, kad želite i na kojem uređaj želite, neprekinuto. YouTube Red će također imati ekskluzivan sadržaj kojem obični korisnici neće imati pristup.

https://www.youtube.com/watch?v=YL9RetC0ook

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh