Gadgeti

Za 11.11. i Xiaomi cijenom juri nizbrdo

Online trgovine na sva zvona zvone o Danu samaca, što je ime kojim se obilježava 11. studenoga u Kini. To je vrijeme obilježeno brojnim popustima, a sad je na red došao i Xiaomi. Ovaj vrlo popularni kineski proizvođač pametnih telefona u zadnje je vrijeme poprilično proširio svoj portfelj, pa osim mobitela nudi niz drugih gadgeta koji i dalje imaju dvije najbitnije Xiaomijeve odlike: vrhunsku pouzdanost i povoljnu cijenu. Kao što se može vidjeti na stranici s popustima, svakog dana na red dolazi druga skupina gadgeta.

Iz današnje ponude izdvojio bih Mi 6, flagship ovog proizvođača koji trenutno košta 368,99 dolara. Ovo je izvrsna cijena za telefon iz samoga svjetskog vrha: oboružan je sa Snapdragonom 835, 6 GB RAM-a i 64 GB ROM-a. Hardverska osnovica tek je početak priče o jednom od najuspješnijih smartfona ovog proizvođača uopće.

Redmi Note 5A imali smo na recenziji, a vi ga možete kupiti za 139,99 dolara. Pritom pripazite koju verziju kupujete, jer postoji nekoliko varijanti ovog modela koje se razlikuju po količini radne i interne memorije.

Ako ste u potrazi za kvalitetnim laptopom, Xiaomi ima odgovor i na to. Svi ponuđeni modeli odlikuju se odličnim specifikacijama i zacijelo ćete naći ono što vam treba u jednome od njih. Niz gadgeta koji slijedi pokazuje koliko se zapravo Xiaomi proširio: pametne narukvice, kamere, usisavači pa čak i kišobrani tek su dio široke ponude.

Za sutra u pripremi čeka jednako velik broj uređaja, a ističem Redmi 4A. I ovaj smo uređaj recenzirali i pokazao se kao izvrsna opcija onima koji traže jeftin, a sposoban pametni telefon. Njegov Snapdragon 425 uparen s 2 GB radne i 32 GB interne memorije pružit će pristojne performanse nezahtjevnom korisniku, a sve upakovano u vrlo pouzdanu cjelinu.

Istakno bih, recimo, Power Bank kapaciteta 10.000 mAh, koji košta 18,59 dolara – vrlo koristan i praktičan dodatak za sve vas koji ste stalno u pokretu i radni dan ne dopušta čekanje pokraj utičnice. Bežični zvučnici uvijek su zgodna opcija za potrošiti novac, a ako ste pak skloniji soliranju, u ponudi su i slušalice.

>> Pogledaj posebnu Xiaomi ponudu za 11.11.

Akcija traje do 11.11., kad će je vjerojatno zamijeniti nešto drugo u sličnom stilu. Moguće je da se neki artikli ranije rasprodaju, pa ranije završe svoj krug. Kako god, Xiaomi je uvijek dobar izbor.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh