Geekmaxi
Geek Stuff

Za sve pilote: TomTop drži akciju na DJI i Xiaomi dronove!

Dronovi nam donose nešto što se prije postizalo samo sa helikopterom ili avionom. Danas, za niti 1000kn možete snimati zračne snimke, a ako proširite budžet još samo malo opcije postaju beskrajne.  TomTop trgovina nam donosi popuste za dva odlična drona sa kojima možete odmah početi snimati odlične snimke filmske kvalitete. Samo, zbog Hrvatskih zakona, možda to ne bi bilo pametno raditi po gradovima.

POGLEDAJ PONUDU NA TOMTOPU!

DJI je dronovima, što je Apple mobitelima. Ta kompanija je uzela koncept četvero-propelerne letjelice i omogućila da svima bude pristupačan. Zbog toga su tako masivno popularni, a da ne spominjem vrhunsku kvalitetu slike koju njihovi proizvodi postižu.

Za €461.62 možete dobiti moderan dron sa automatskim vraćanjem kući, 4K snimanjem, 3-osna stabilizacija, do 4km udaljenosti za live video prijenos i kontrolu, a i skoro pola sata leta na jednom punjenju. Akcija istječe za mjesec dana ili do isteka zaliha, zato pogledajte ovaj dron na linku iznad.

 

POGLEDAJ PONUDU NA TOMTOPU!

Drugi na redu je Xiaomi Mi Drone! Xiaomi se konstantno širi bez znakova stajanja, a nedavno su izbacili i svoj prvi dron. Specifikacije su praktički iste i na njemu vidimo svu funkcionalnost skupljih dronova današnjice. 4K snimanje, vraćanje kući, 3-osna stabilizacija, a ima i route-planning funkciju gdje možete nacrtati sami svoju rutu na digitalnoj karti koju bi ovaj dron pratio. Baterija isto traje malo manje od pola sata a maksimalna udaljenost mu je isto 4km. Razlika ovdje je cijena, a Mi Drone dođe sa popustom samo €357.11!

Kao i sa DJI-em iznad, akcija istječe za mjesec dana ili do isteka zaliha, zato nabavite si jedan dron i snimite svijet iz potpuno nove perspektive!

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh