Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Hi-tech

Za sve pilote: TomTop drži akciju na DJI i Xiaomi dronove!

Dronovi nam donose nešto što se prije postizalo samo sa helikopterom ili avionom. Danas, za niti 1000kn možete snimati zračne snimke, a ako proširite budžet još samo malo opcije postaju beskrajne.  TomTop trgovina nam donosi popuste za dva odlična drona sa kojima možete odmah početi snimati odlične snimke filmske kvalitete. Samo, zbog Hrvatskih zakona, možda to ne bi bilo pametno raditi po gradovima.

POGLEDAJ PONUDU NA TOMTOPU!

DJI je dronovima, što je Apple mobitelima. Ta kompanija je uzela koncept četvero-propelerne letjelice i omogućila da svima bude pristupačan. Zbog toga su tako masivno popularni, a da ne spominjem vrhunsku kvalitetu slike koju njihovi proizvodi postižu.

Za €461.62 možete dobiti moderan dron sa automatskim vraćanjem kući, 4K snimanjem, 3-osna stabilizacija, do 4km udaljenosti za live video prijenos i kontrolu, a i skoro pola sata leta na jednom punjenju. Akcija istječe za mjesec dana ili do isteka zaliha, zato pogledajte ovaj dron na linku iznad.

 

POGLEDAJ PONUDU NA TOMTOPU!

Drugi na redu je Xiaomi Mi Drone! Xiaomi se konstantno širi bez znakova stajanja, a nedavno su izbacili i svoj prvi dron. Specifikacije su praktički iste i na njemu vidimo svu funkcionalnost skupljih dronova današnjice. 4K snimanje, vraćanje kući, 3-osna stabilizacija, a ima i route-planning funkciju gdje možete nacrtati sami svoju rutu na digitalnoj karti koju bi ovaj dron pratio. Baterija isto traje malo manje od pola sata a maksimalna udaljenost mu je isto 4km. Razlika ovdje je cijena, a Mi Drone dođe sa popustom samo €357.11!

Kao i sa DJI-em iznad, akcija istječe za mjesec dana ili do isteka zaliha, zato nabavite si jedan dron i snimite svijet iz potpuno nove perspektive!

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Fun & Lifestyle

Nedavno se na društvenim mrežama pojavio GIF koji prikazuje dron koji šeta psa, pa su mnogi pomislili da se radi o još jednoj montaži...

Akcije

Koristimo priliku da predstavimo tri pametna uređaja po jako povoljnim cijenama. Riječ je o HUAWEI MediaPad M5 Lite 8-inch tabletu, Vernee V2 Pro pametnom...

Hi-tech

Belgijanci imaju rješenja protiv razbacivanja smeća

Gadget

Imate uređaje spojive na internet po čitavom domu, ali signal do nekih kuteva jedva da i dopire? Taj nam je problem dobro poznat, a...

Oglašavanje