Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Tech

Zanima li te zračni miš s tipkovnicom, vladar svih daljinskih upravljača?

Još malo pa nestalo! Ovaj daljinski upravljač može se koristiti za pametne televizore, računala i mobilne uređaje, a u trgovini TomTop možda bi nam i promaknuo da nismo vidjeli da se prodaje kao lud.

Stoga smo odlučili provjeriti što se raditi i našli da je WeChip W1, daljinski upravljač s WiFi-jem, mišem i tipkovnicom za 10,99 dolara – i više nego dobra ponuda!

>> Klikni i uvjeri se!

Može ga se reklamirati kako bilo jer u svoje tri glavne funkcije on je jednako vrijedan. Zvanično, riječ je o “zračnom mišu”, a ima šest osi kojima se snalazi u prostoru i prevodi vaše pokrete u računalne akcije. Pored toga tu je i tipkovnica, dakle odličan uređaj za daljinsko upravljanje računalom, pametnim televizorom, TV boxom, itd.

Na internet se spaja putem USB odašiljača, što je daleko stabilnije (i slobodnije) od povezivanja preko mobilne aplikacije. Radi na udaljenosti do 10 metara. Tipkovnica ima 45 tipaka, što je reducirani broj ali su zato tipke veće i lakše ih je stiskati. Upravljač je kompatibilan s Android, Windows i Linux operacijskim sustavima. Ima ugrađenu 300mAh bateriju koja se puni na USB.

Najbolje od svega, košta 10,99 dolara! Ova ponuda je aktualna na TomTopu još neko vrijeme, no po svemu sudeći, uskoro će ostati bez zaliha. Više informacija možeš saznati na ovoj poveznici.

Specifikacije za Wechip W1
Prijenos i kontrole: 2.4GHz RF wireless
Broj tipki: 57
Daljinsko upravljanje: do 10 metara

Baterija: 3.7V 300mAh litij-ionska

Radna struja: <9mA
Standby struja: <25uA
IR učenje: da

Podešavanje brzine kontrola miša: da
Automatsko spavanje i buđenje: da

Materijal: plastika, silikon
Boja: crna

Dimenije : 15.8 * 5.5 * 1.6cm
Težina: 86g

Pakiranje: zračni miš s tipkovnicom, USB receiver, USB punjač. vodič za korisnike

Cijena: 10,99 dolara

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati