Geekmaxi
Gadgeti

Zeblaze Vibe: diskrecija i učinkovitost pametnog sata za $22,99

Pametni satovi koji spadaju u niži cjenovni rang redovito izgledaju nezgrapno, ili djetinjasto, s debelim gumenim remenom ili glomaznim ekranom. Danas s Tomtopa izdvajamo Zeblaze Vibe pametni sat koji se ističe ponajprije svojim izgledom i udobnosti – jer to je prvo što se i gleda. Ako sat ne odgovora vašim estetskim zahtjevima, što će vam uopće, pa koliko god pametan bio?

Zeblaze Vibe dolazi u raznolikoj ponudi – možete birati između crnog ili maslinastozelenog tankog i elegantnog gumenog remena, ili intrigantnog srebrnog remena od gipke i izdržljive metalne mrežice. Ovaj sat je, s obzirom na cijenu svog školovanja (redovna cijena mu je 33,75 dolara), natprosječno je pametan za svoj razred i podržava brojne funkcije poput mjerenja otkucaja srca te praćenja aktivnosti i sna izražene u funkciji vremena. Poveziv je s Android i iOS uređajima preko Bluetootha te može prenijeti notifikacije poziva i poruka. Za povezivanje sata i smartfona potrebno je skinuti odgovarajuću aplikaciju.

S baterijom koja koja će izdržati do 8.760 sati uporabe, što je jednako godini dana – Zeblaze Vibe bit će vaš inteligentni asistent osobnog zdravlja jer mjeri udaljenost prijeđenu u kilometrima, u broju koraka, kao i u potrošnji kalorija, podatke čega zaokružuje u periode u trajanju od 24 sata te ih statistički raspodjeljuje kroz tjedne i mjesece. Sat je podešen tako da upozori na vrijeme izlaska i zalaska Sunca, što je zgodni vizualni podsjetnik na preostalo vrijeme u danu.

Ekran je optimiziran za vanjske uvjete posebnom LCD tehnologijom te dobro podnosi izravnu Sunčevu svjetlost, a izrađen je od kristalnog mineralnog stakla i okvirom od nehrđajućeg čelika. Osim toga, Zeblaze Vibe može se pohvaliti i vodootpornošću do određenog stupnja – što znači da ne morate previše mariti dok perete ruke ili ga zaboravite skinuti s ruke prije tuširanja.

Ako prilikom kupnje iskoristite kupon PB0027LCX, možete ostvariti dodatni popust u iznosu od 5 dolara, čime ovaj sat postaje još pristupačniji i preko Tomtopa možete ga naručiti za samo 22,99 dolara!

>> Naruči ovaj diskretni pametni sat za 22,99 dolara

Specifikacije za Zeblaze Vibe pametni sat

Materijal kućišta: nehrđajući čelik
Materijal remena: termoplastika/metal
Boja: crna, maslinastozelena, srebrna
Bluetooth: 4.0
Ekran: 1,1″
Baterija: 240mAh CR2032
Vrijeme trajanja: otprilike 12 mjeseci (ovisi o korištenju)
Poveziv s: Androdi 4.4 i dalje, iOS 7.0 i dalje
Jezik: engleski, francuski, talijanski, njemački, ruski, španjolski, portugalski, japanski, arapski
Dimenzije uređaja: 23 * 2 * 1,2 cm
Masa uređaja: oko 83g

U pakiranje uključeno:
1 * pametni sat
1 * USB kabel
1 * upute za korištenje

>> Zeblaze Vibe za 22,99 dolara*

*kod kupona: PB0027LCX

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh