Gadgeti

Zgrabi dok možeš: Funyroot ti daje kupone na odlične igračke

Ovaj kineski Dan samaca jako je dobra stvar; nema trgovine koja nije ponudila kakvu dobru akciju, a kuponi pršte na sve strane. Sad je Funyroot ponudio dvije lijepe igračke po nižoj cijeni nego inače, pa drž’ olovku i papir i zapiši.

Igračke na daljinsko upravljanje uvijek su zanimljivije od onih klasičnih, a kad je u pitanju vjerna kopija automobila Lexus LX570, izvanrednog japanskog SUV-a. Ne samo što jako liči, nego se ova igračka može pohvaliti i kvalitetnim sustavom kontrole. Osim standardnog seta kretanja, ugrađene su i LED žarulje koje simuliraju prava svjetla s automobila. Ima čak i amortizere, pa ćete ga moći provozati i po malo neravnijim terenima bez straha da će se prevrnuti ili zaglaviti u prvoj rupi. Ovakva ultra-kvalitetna igračka košta priličnih $54,99, ali mi imamo kupon RC11046, pa će cijena iznositi puno zdravijih 39,99 dolara.

>> Kupi ovaj odličan SUV na daljinsko upravljanje (kupon RC11046)

Volite li kartati? Volite li pritom i Harryja Pottera? Tematske karte s likovima i predmetima iz slavnog knjižnog i filmskog serijala pravi su izbor za večer provedenu s društvom, osobito ako su pri ruci grickalice i kakvo piće. Idealan su poklon za bilo kojeg poklonika Dječaka-koji-je-preživio, pa treba istaknuti kako se ionako pristojna cijena od $6,99 kuponom FRT2483 spušta na samo 2,99 dolara.

>> Kupi karte s temom Harry Potterd (kupon FRT2483)

Funyroot je stranica na kojoj se prodaju igračke i ima ih sva sila. Čini mi se da se može pronaći poprilično zanimljivih stvari, a s obzirom da su blagdani sve bliže, nije loše ondje odraditi šoping i preskočiti last-minute gužve po domaćim trgovinama.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

MyDataKnox
Vrh