Pratite nas

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Promo i akcije

Zgrabi sportski pametni sat uz veliko sniženje

Sportski sat sa touchscreenom i mnoštvom funkcija. Idealan suputnik i asistent prilikom vaših rekreativnih aktivnosti zbog različitih mogućnosti koje sadrži; poput GPS navigacije, kompasa, kamere i brojnih drugih, od kojih se izdvaja utor za SIM karticu!

Prednosti GPS tehnologije, kojom se ovaj sat odlikuje, su precizno praćenje vaših aktivnosti, poput hodanja, trčanja, bicikliranja ili penjanja.

Uz pomoć GPS-a služi kao nadzor raznim parametrima vaših aktivnosti. Prosječna brzina, udaljenost, kalorije, otkucaji srca, kompas, tlak zraka su neke od stvaki koje mogu biti korisne prilikom postavljanja i dosezanja vaših ciljeva. Osim za dnevne aktivnosti, može vam poslužiti i dok spavate, pratit će kvalitetu vašeg sna i izvješće će vas čekati na mobitelu.

Sve to prikazuje se na LCD ekranu od 1.3 inča, rezolucije 240*240 piksela. Prikaz “satnog dijela” sata ima vise opcija izvedbe, tj. simulira analogni sat s kazaljkama ili digitalni s brojkama.

Uz “mjernu” stranu vaših aktivnosti, sat ima i “dokumentarnu”stranu. Naime, sat ima kameru, koja za pohranu koristi TF karticu od maksmalnih 32GB koja ide u utor za to predviđen na satu.
Ugrađena punjiva baterija traje čak po sedam dana, a za potpuno punjenje potrebno joj je 3 sata. S mobitelom komunicira putem BT 3.0 ili 4.0, minimalno Android 4.4 i iOS 8.0.

Osim što komunicira s mobitelom , može i sam postati mobitel. Utor za SIM karticu i touchscreen ga u trenu pretvaraju u mini-smartphone, što sa svojom masom od 62 grama i jest.

Ovaj sat možete pronaći na Cafagu, a ako iskoristite promotivni kod LL7241Y, cijena će pasti na 54,59 dolara. Ponuda vrijedi do kraja mjeseca, a da biste došli do sata, kliknite ovdje.

>> Ne propusti! Iskoristi kod LL7241Y i osvoji veliki popust!

Ostavi komentar

Možda će vas zanimati

Tech

Pametni satovi su višenamjenski gadgeti savršeni za bavljenje sportom i ostalim aktivnostima na otvorenom. Riječ je o modelima s elektroničkim zaslonom na dodir koji...

Tech

Imati pametni sat (ili smatwatch po naški 🙂 više nije stvar luksuza ili prestiža. Zašto na ruci imati staru mehaničku uru, kad se može...

Promo i akcije

Imate li pametni sat? Svoj prvi sam kupio prije nekih četiri ili pet godina. Još uvijek je potpuno funkcionalan i bez oštećenja, ali je...

Tech

Tvrtka ima više od 6.000 zaposlenika koji rade na različitim AR i VR projektima

Tech

Nove mogućnosti u Hrvatskoj bit će dostupne putem aplikacije Samsung Health Monitor u drugoj polovici veljače

Tech

Uz pomoć svog pametnog sata oteta žena uspjela je kontaktirati svoju kćer.

Promo i akcije

Ako ste u potrazi za novim, ili vašim prvim pametnim satom, koji može mjeriti otkucaje srca, pratiti dnevne aktivnosti i vrijeme spavanja, možda je...

Tech

Premijera Oppo pametnog sata najavljena je za 31. srpanj.