Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Akcije

Zgrabi sportski pametni sat uz veliko sniženje

Sportski sat sa touchscreenom i mnoštvom funkcija. Idealan suputnik i asistent prilikom vaših rekreativnih aktivnosti zbog različitih mogućnosti koje sadrži; poput GPS navigacije, kompasa, kamere i brojnih drugih, od kojih se izdvaja utor za SIM karticu!

Prednosti GPS tehnologije, kojom se ovaj sat odlikuje, su precizno praćenje vaših aktivnosti, poput hodanja, trčanja, bicikliranja ili penjanja.

Uz pomoć GPS-a služi kao nadzor raznim parametrima vaših aktivnosti. Prosječna brzina, udaljenost, kalorije, otkucaji srca, kompas, tlak zraka su neke od stvaki koje mogu biti korisne prilikom postavljanja i dosezanja vaših ciljeva. Osim za dnevne aktivnosti, može vam poslužiti i dok spavate, pratit će kvalitetu vašeg sna i izvješće će vas čekati na mobitelu.

Sve to prikazuje se na LCD ekranu od 1.3 inča, rezolucije 240*240 piksela. Prikaz “satnog dijela” sata ima vise opcija izvedbe, tj. simulira analogni sat s kazaljkama ili digitalni s brojkama.

Uz “mjernu” stranu vaših aktivnosti, sat ima i “dokumentarnu”stranu. Naime, sat ima kameru, koja za pohranu koristi TF karticu od maksmalnih 32GB koja ide u utor za to predviđen na satu.
Ugrađena punjiva baterija traje čak po sedam dana, a za potpuno punjenje potrebno joj je 3 sata. S mobitelom komunicira putem BT 3.0 ili 4.0, minimalno Android 4.4 i iOS 8.0.

Osim što komunicira s mobitelom , može i sam postati mobitel. Utor za SIM karticu i touchscreen ga u trenu pretvaraju u mini-smartphone, što sa svojom masom od 62 grama i jest.

Ovaj sat možete pronaći na Cafagu, a ako iskoristite promotivni kod LL7241Y, cijena će pasti na 54,59 dolara. Ponuda vrijedi do kraja mjeseca, a da biste došli do sata, kliknite ovdje.

>> Ne propusti! Iskoristi kod LL7241Y i osvoji veliki popust!

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Gadget

Ovaj pametni uređaj razveselit će mališane, ali će također umiriti roditelje koji paze na svoju djecu. Pametni sat za djecu u sebi ima sve...

Gadget

Pametni satovi su pravi hit u modernom načinu života i bilo kojem tipu treninga. Uz njih je praćenje rezultata lakše no ikada, bilo da...

Gadget

Kupili smo jedan, možemo to napisati, jako povoljan pametni sat, i vrijeme je da napišemo recenziju. K2 Sport SmartWatch dolazi iz Kine, jako je...

Akcije

 U ponudi možete pronaći najnovije modele, kao i već dobro poznate klasike a na sniženju će biti do 28.1.2020. ili do isteka zaliha. Cjelokupnu...

Oglašavanje