Gadgeti

Zhiyun vam želi skrenuti pozornost na Smooth Q stabilizator kamere putem akcijske ponude – a i mi imamo kupon

Jeste li zadovoljni kamerom na svojemu smartfonu? Ako želite optimizirati njene rezultate, možda vam danas skrećemo pozornost na ono što tražite. Na TomTopu na akciji je stabilizator kamere iz kompanije Zhiyun – cijena je, uz popust od 18%, 139,99 dolara.

Za ostvarivanje dodatnih 35 dolara popusta potrebno je prilikom kupovine unijeti promotivni kod kupona, a on glasi, psst: ZYSP35. Uređaj možete biti vaš po cijeni od 104,99 dolara!

Smooth Q ima bateriju s vijekom od 12 sati bez punjenja, i radi s većinom pametnih telefona, uključujući iPhone 7 Plus s dodatnim lećama trećega uređaja. Iz Zhiyuna kažu kako uređaj ima raspon okretnog momenta koji je dvostruko veći od konkurentskog DJI Osmo Mobile.

Zhiyun također tvrdi da je Smooth Q vrlo jednostavan za korištenje i rad, što ga čini dobrim stabilizatorom za početnike. Korištenje besplatne aplikacije ZY Play nudi potpunu kontrolu nad uređajem i omogućuje vam da birate načine snimanja, poput praćenja objekata.

Glavne značajke:

1. Jednostavno prebacivanje na vertikalni način snimanja

2. Peta generacija Honeycomb procesora čini ovaj stabilizator – stabilnim. Raspon okretnog momenta je 40% širi (dvostruko veći od DJI Osmo mobile), a stopa odgovora 30% brža nego prije. To omogućava više dodataka na smartfonu – širokokutni objektiv (“riblje oko”), mikrofon, itd.

3. 12 sati radnog vremena s ugrađenom baterijom

4. Punjenje mobilnog uređaja tijekom snimanja putem USB priključka

>> Pogledajte ponudu za Zhiyun Smooth Q

Snažna aplikacija:

1. I kad je zaključan, prati lica i objekte automatski

2. Podržava panoramski način rada i time-lapse, spajanjem na APP

3. Brzo podešavanje fokusa

Više informacija možete pronaći na službenim stranicama kompanije Zhiyun.

Komentiraj

Odgovori

Vrh