{"id":19,"date":"2010-12-01T22:44:33","date_gmt":"2010-12-01T21:44:33","guid":{"rendered":"http:\/\/e-kako.geek.hr\/2010\/12\/01\/kako-napraviti-piletinu-na-kineski-nacin\/"},"modified":"2015-07-23T20:20:30","modified_gmt":"2015-07-23T19:20:30","slug":"kako-napraviti-piletinu-na-kineski-nacin","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/geek.hr\/e-kako\/kultura\/kako-napraviti-piletinu-na-kineski-nacin\/","title":{"rendered":"Kako napraviti piletinu na kineski na\u010din?"},"content":{"rendered":"

Piletinu na kineski na\u010din mo\u017eete napraviti sa svim sastojcima koji su na hrvatskom tr\u017ei\u0161tu, \u010dak su i hrvatski proizvodi, a finalna cijena ne iziskuje debel nov\u010danik!<\/p>\n

Sami opis piletine na kineski na\u010din, je sitno sjeckana piletina s povr\u0107em, nije bitno kakvim, glavno da je svje\u017ee, \u0161to zna\u010di sezonsko.<\/p>\n

PRIPREMA :<\/strong><\/p>\n