{"id":47,"date":"2011-06-22T09:49:53","date_gmt":"2011-06-22T08:49:53","guid":{"rendered":"http:\/\/e-kako.geek.hr\/2011\/06\/22\/kako-napraviti-chow-mein-rezance\/"},"modified":"2019-12-15T13:24:52","modified_gmt":"2019-12-15T12:24:52","slug":"kako-napraviti-chow-mein-rezance","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/geek.hr\/e-kako\/kultura\/kako-napraviti-chow-mein-rezance\/","title":{"rendered":"Kako napraviti Chow mein rezance?"},"content":{"rendered":"

Rezanci su bitan sastojak u kineskoj kuhinji. Izbor tjestenine je velik, razlikuje se prema svojoj regiji proizvodnje, sastojcima, obliku ili \u0161irini i na\u010dinu pripreme.<\/p>\n

Oni su va\u017ean dio ve\u0107ine kuhinja zemalja jugoisto\u010dne Azije.<\/p>\n

Donosimo vam recept za jednostavne, ujedno i najpopularnije kineske rezance koje mo\u017eete iskoristiti i u svojoj doma\u0107oj kuhinji.<\/p>\n

SASTOJCI :<\/strong><\/p>\n