Mozila Firefox Download

Pridružite se milijunima internet korisnika koji su već skinuli besplatni Mozila Firefox internet preglednik.

Firefox 3 omogućuje brže, sigurnije i učinkovitije surfanje internetom nego konkurentski web preglednici. Sada je pravo vrijeme da osjetite snagu “vatrene lisice” s kojom ćete vašem računalu povećati sigurnost (Firefox je većinom imun na Spyware, Trojane i sl. gamad), a samim time sebi pružiti brže i osjetno ugodnije surfanje.

Instalacija Firefox-a ne zahtjeva uklanjanje Internet Explorera (ili drugih preglednika), već naprotiv, sve će bitne stvari kao npr. “Favorites”, postavke i ostale informacije koje ste koristili u Internet Exploreru “prebaciti” pod svoje okrilje.

Firefox se u potpunosti može prilagoditi željama korisnika:

 • surfanje pomoću “Tab-ova”
  sačuvajte vrijeme surfajući po više stranica u jednom prozoru
 • ugrađeni pop-up bloker
  blokira dosadne pop-up oglase
 • ugrađeni Google toolbar
  omogućuje brže i jednostavnije pretraživanje weba, kako zbog polja za pretragu koje vam je uvijek na dohvat ruke tako i zbog tzv. Search Suggestion opcije koja Vam dok utipkavate upit sama nudi već gotove pojmove za pretragu
 • download manager
  aplikacija koja omugućava neograničen broj istovremenih download-a te pamti sve vaše prijašnje download-ove
 • provjera pravopisa (spelling checker)
  dok tipkate Firefox Vam automatski provjerava upisano te upozorava ako postoji pogreška

Ovaj pametni preglednik u slučaju rušenja sistema ili bilo kakve pogreške u radu koja izaziva gašenje Firefox-a, pri ponovnom aktiviranju programa vratit će vas na “staro”, odnosno program će zapamtiti gdje ste stali sa surfanjem i vratiti će vam sve stranice koje ste gledali (u slučaju da ste koristili multi-tab funkciju, odnosno gledali više od jedne stranice unutar jednog prozora ova stvar će Vam spasiti i vrijeme i živce).

Backup svih podataka koje koristi Firefox možete napraviti vrlo jednostavno zato što se svi ti podaci nalaze unutar jednog direktorija, dok kod backup-a Internet Explorer-a trebate “otkriti” u kojim se sve direktorijima nalaze podaci.

Firefox se u potpunosti može prilagoditi željama korisnika, pa tako možete promijeniti i sam izgled programa stavljanjem tzv. tema.

DOWNLOAD

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.