Klađenje

1xbet daje bonus do 100 EUR za sve nove igrače

1xbet kladionica svojim novim korisnicima nudi izvrstan bonus dobrodošlice. O čemu se zapravo radi? U cilju dovođenja novih korisnika, 1xbet kladionica nudi svakom novom korisniku koji registrira svoj prvi račun odličan bonus u kojem će na bilo koju prvu uplatu na račun dodijeliti isti iznos u vidu bonusa (do maksimalno 100 eura).

Kako bi ostvarili pravo na ovaj bonus, potrebno je odraditi četiri jednostavna koraka:

1. Registrirajte se na stranici 1xbet

Postupak registracije izuzetno je jednostavan. Unesite svoj e-mail. broj mobitela ili povežite 1xbet s nekom od podržanih društvenih mreža te ako je potrebno smislite lozinku i spremni ste za korištenje stranice.

2. Ispunite sva polja u odjeljku “Moj račun”

U odjeljku “Moj račun” potrebno je navesti par detalja o sebi kao što su ime, prezime i adresa. 1xbet na taj način se osigurava da ista osoba nema dva ili više otvorena računa.

3. Nadoplatite svoj račun iznosom do 100 eura

1xbet kladionica nudi svojim korisnicima zavidan broj načina uplate od kreditnih kartica, online servisa plaćanja, e-novčanika poput Skrilla, Netellera, bonova poput Paysafecarda, pa sve do uplata koristeći kriptovalute.

4. Nakon uplate, bonus će korisnicima biti automatski dodijeljen (ako uplata nije iznad 100 eura)

Dakle, korisnik nakon što uplati sredstva do 100 eura na svoj račun nije dužan ništa činiti kako bi dobio ovaj bonus već će on biti dodijeljen automatski.

Uz bonus dobrodošlice, 1xbet također nudi i odlične bonuse već registriranim korisnicima.

Bonus “Sretni petak” – identičan bonusu dobrodošlice. Korisniku se automatski dodjeljuje bonus u iznosu uplate (do 100 eura) ako je uplata izvršena u petak.

Bonus “Pobjedi 1xbet” – korisniku se automatski dodjeljuje bonus u iznosu uplate (do 100 eura) ako je uplata izvršena u ponedjeljak. Bonus se koristi za igranje igara na stranici 1xbet kladionice.

Ako bonus iz nekog razloga niste automatski dobili, kontaktirajte podršku putem live chata ili emaila pa će vam je ručno dodati.

Registrirajte se na 1xbet kladionicu i preuzmite bonuse!

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Popularno

Vrh