Klađenje

1xbet oklada bez rizika: Bayern – Chelsea

S povratkom nogometne Lige prvaka vratile su se i promocije u 1xbet kladionici! Najnovija od njih tako se odnosi na uzvratnu utakmicu između njemačkog Bayerna i engleskog Chelseaja koja će se odigrati u subotu, 08. kolovoza s početkom u 21 sat.

Oklada bez rizika u ovom slučaju znači da svatko tko prije početka utakmice uplati okladu na jedan od događaja iz ponude za tu utakmicu u iznosu do maksimalnih 10 eura nema što izgubiti! Ako oklada bude dobitna, korisnik može zadržati svoj dobitak, a u suprotnom mu se vraća njegov ulog. Zvuči zaista odlično i riječ je o prilici kakvu se treba iskoristiti. Postoje još neki dodatni detalji koje vrijedi spomenuti i pročitati prije same uplate:

 1. Odigrajte bilo koju pojedinačnu okladu prije meča/uživo.
 2. Ponuda se primjenjuje samo na prvu okladu koju odigrate nakon početka ponude. Ako odigrate pojedinačnu okladu i izgubite, dobit ćete bonus jednak izgubljenom ulogu ako on nije veći od maksimalnog povrata. Ako prva oklada koju odigrate na ovaj meč bude dobitna (ili ako nije pojedinačna), nećete dobiti ovaj bonus.
 3. U ponudi mogu sudjelovati samo registrirani korisnici. Moraju biti popunjena sljedeća polja: ime i prezime, broj mobitela (potrebna je aktivacija), e-pošta, zemlja i mjesto prebivališta.
 4. Kako biste sudjelovali u bonus ponudama, morate potvrditi sudjelovanje u odjeljku Moj račun (Postavke korisničkog računa – Sudjelovanje u bonus ponudama).
 5. Odigrajte okladu s vlastitim sredstvima.
 6. U obzir se ne uzimaju Avansne oklade, te oklade odigrane pomoću promotivnih kodova.
 7. Oklade na različite vrste hendikepa, zbrojeve i par/nepar oklade ne dolaze u obzir za ovu ponudu.
 8. Povrat novca bit će dodijeljen na vaš račun u obliku promo koda. Uvjete korištenja promo koda možete pronaći u odjeljku Moj račun – Postavke korisničkog računa – Provjera promo koda.
 9. Promo kod se dodjeljuje u roku od 24 sata nakon obrade oklade
 10. Oklade s koeficijentom 1.00 (povrati novca) ne dolaze u obzir za ovu ponudu.
 11. Tvrtka zadržava pravo traženja osobnih dokumenata bilo kog korisnika prije prebacivanja bonusa na njihov račun.
 12. Tvrtka zadržava pravo poništavanja ili povlačenja ove ponude, te promjene bilo koje njezine odredbe u bilo kom trenutku, bez obavijesti ili navođenja razloga.
 13. Bonus je dostupan samo jednom za jednog sudionika, jednu adresu prebivališta, jedan korisnički račun i jednu IP adresu. Ukoliko bude ustanovljen pokušaj registracije više računa, bonusi na svim sumnjivim računima bit će poništeni.

Podsjetimo, prvi susret ove dvije momčadi odigrao se još 25. veljače, a Bayern je u Londonu slavio rezultatom od čak 0-3. Za bavarsku momčad na listu strijelaca se dva puta upisao Serge Gnabry te jednom Robert Lewandowski. Nakon neizvjesnog prvog poluvremena, utakmica je više-manje riješena u samo par minuta. Točnije, u 51. i 54. mrežu domaćina je tresao Gnabry, a točki na “i” stavio je Lewandowski u 76. minuti.

Iako je pitanje prolaska u četvrtfinale praktički već riješeno, bit će i više nego zanimljivo gledati na koji će način engleska momčad doći u München i pokušati igrati na sve ili ništa jer nemaju što izgubiti. To će ostaviti puno prostora za brze kontre domaćina pa bi tako trebali gledati jako zabavnu utakmicu s puno pogodaka i napadačkog nogometa. Utakmicu koja se može dodatno začiniti i ovim sjajnim bonusom koji garantira samo dodatna uzbuđenja bez ikakvog rizika.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Popularno

Vrh